Dette er en helg hvor du kan senke skuldrene helt, lande inn i deg selv, og oppleve flere spennende øyeblikk.

Early Bird pris 650,- frem til den 23.09.2018 / deretter vil prisen være 700,-

Fredag 12.oktober

Det hele starter med ISHTA yinyoga med lett massasje

La deg lande helt inn i fredagen med en rolig time, gjennom få posisjoner som holdes passivt over tid, men med myke overganger og flyt mellom sekvensen. Ved å holde posisjonene over en lengre tid skapes det et rom for refleksjon, ettertanke og nærværstrening, om man ønsker det selv. Vi vil få musklene til å slappe av, slik at bindevevet, ledd og organer stimuleres.
Gjennom en ISHTA yinyoga klasse vil vi bringe sammen asana for å balansere og slippe opp i den fysiske kroppen, pranayama (pusteøvelser) med visualisering for å stilne sinnet, og meditasjon for å ekspandere vår oppmerksomhet. Det vil bli anvendt props/hjelpemidler for å tilpasse til hvert enkelt individ. Underveis vil du få lett massasje.

Lørdag 13.oktober

Vi starter morgenen med en time for foreldre og barn (barn så klart gratis) Dette er en time hvor opplevelse i fellesskap står i fokus. Det vil være høyt under taket, lek, utforskning og nysgjerrighet. Høy latter er lov her…
Innimellom vil det bli små pauser hvor vi leter etter de stille øyeblikkene i oss selv, og ser hva det kan gi oss – pausene vil bli lengre og lengre.

Deretter vil det bli en egen klasse med Bertine Zetlitz, hvor vi blir introdusert til Ashtanga yoga, grunnleggende teknikk i solhilsen og forklaring av bhandabruk og pust i den fysiske praksisen.
Denne timen vil passe for den helt nye, men det vil også passe den med mer erfaring .

I pausen som holdes vil det være en stand hvor du kan lære mer om eteriske oljer, og hva du kan gjøre for å minimisere giftstoffer i ditt hjem.

Lørdagen avrundes med Gongbad, en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene,syngebollene for hvert chakra, trommen og sangen! Gongenes kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker, inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. Etterpå er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro.

Gongen sies å være lyden av universet.

Gongen er et fantastisk spennende instrument som påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel – hele deg – det er en helt underbar opplevelse!

Søndag 14.oktober

Her blir det en ledet Ashtanga klasse, halve første serien som er nøye bygget opp, det vil bli tilrettelagt for alle.

Hjertelig velkommen!

Les mer om lærerne og programmet på https://www.facebook.com/spenstsorumsand
De vil bli presentert der litt etter litt.