Woodstock3000 på Motangen

Den 19. og 20. august 2016 er det atter en gang klart for hippienes inntogsmarsj på Motangen. Samme herlige festivalen som før. Samme herlige menneskene. gamle og nye band og artister. Ja vi har en super meny i år også. Detaljert programmet vil bli offentliggjort litt senere.
 
Men se her:
Fredag: Midnattskonsert med The Real Mojo. (Fremfører bl.a. HELE The Dark Side of the Moon) Himmelhøyt, Sunface, Ladies & Gentlemen, Nordic Haze…
Lørdag: Frisk Pust, Splitter Pine, Edle Deler, On Purpose, Fett nok, Fyr&Flamme, Dodging Bullets, Dos Mosquitos Duo, Coverman, VOICE, Hush, Bandhits
 
Bilder fra tidligere festivaler (alle foto Jørgen Kirsebom)

{%SLIDESHOW_ID(29)%} 

Helt nytt billettsystem i år. Vi vil kunne være helt kontantløse, for de som ønsker det. Kjøp festivalpass på forhånd, nå også mulighet for å forhåndskjøpe bonger og andre effekter. Scanner og app’er og alt det der som vi hippier ikke skjønner så mye av, men det blir enkelt og oversiktlig. Det ligger en link til forhåndskjøp av billetter helt øverst på siden. Sjekk den ut.
 
Campingen med “Hippihøgda”, og “Haldenhølet”, står også klar. De som har vært her før vet hvor hyggelig det er. Dere som ikke har vært her før. Dere må bare komme og oppleve dette. Dette er ikke hverdagskost.
 
Se www.woodstock3000.org for mer informasjon. Her det mye bakgrunnsstoff, presentasjoner av band, bilder og videoer og mye mer.
 
Hjertelig velkommen til Woodstock3000!