Vivaldi i Sørum Kirke

Strykekvartetten Oslo Session Strings(fra venstre): Hans Josef Groh, Dorthe Dreier, André Orvik og Vegard Johnsen. 

 

Hjertelig velkommen til årets klassiske konsert! Denne gang med besøk fra Oslo Filharmonien! Med de store klassikere på repertoaret, er det duket for en ny stor konsertopplevelse. Strykekvartetten Oslo Session Strings vil bl. a. gi oss utdrag fra Vivaldis Fire Årstider. En nytelse for sjelen i denne vakre kirken!

 

Oslo Session Strings bestående av André Orvik og Vegard Johnsen på fiolin, Dorthe Dreier på bratsj og Hans Josef Groh på cello, er alle til daglig ansatt i OsloFilharmonien. Dette er profesjonelle musikere av ypperste klasse og har som strykekvartett gitt mange konserter i inn- og utland.

 

De har foruten de mer klassiske konserter, spilt med AHA, Sissel Kyrkjebø, Marit Larsen Bjørn Eidsvåg og Odd Børresen for å nevne noen. Dette har ført til at de i de senere år har vært blant de mest spilte artistene på norsk radio, og Dorthe Dreier har i tre år på rad vært den mest spilte kvinnelige artisten. I tillegg til studiojobbing har de spilt på utallige konserter og festivaler i inn og utland.

 

Så kjære publikum – Velkommen til en ny konsertopplevelse i Sørum kirke!

 

Dato: Fredag 28. januar kl 19.00

Pris kr. 250,-/150,-
Sted: Sørum kirke