Varme toner i høstmørket

Presentasjon:

Anne Marte Slinning  (vokal)

 

har 28 års fartstid som sanger og solist i Sunnmørskoret Skruk, der hun fremdeles er med. Hun har vært mye brukt som solist ved dirigent Per Oddvar

 

Hildres seminar og hun har blant annet samarbeidet med Tord Gustavsen, Iver Kleive, Brass Brothers, Henning Sommerro, Magnolia Jazzband, Ytre Suløens Jazzensemble, Lillian Bouttè, Stian Carstensen m.fl. Er også en av syv sangere i vokalgruppen Stilett og synger blues sammen med bl.a. Kurt Slevigen fra Chicago Bound. 

 

 

Jens Andreas Kleiven (piano)

 

er utdannet ved Norges Musikkhøgskole med en bachelor i Jazzpiano og musikkpedagogikk. Han jobber fulltid som freelance musiker, pianist, og sanger og ga  ut sin første soloplate, “Moments”, for to år siden. Spiller fast med artister som; Arnold Børud, Jannike Kruse, og Jens Wendelboes orkester. I tillegg synger han i Oslo Gospel Choir, Safari, og korer Ole Børud.

 

 

 

 

 

 

Tine Johnsgård (cello)

 

har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og The Guildhall School of Music and Drama. Hun jobber idag som frilans musiker og pedagog. Hun er en aktiv kammermusiker og spiller innenfor mange ulike musikkgenre.

 

 

 

 

Milutin Petrovic (fiolin)

 

er født i tidligere Jugoslavia, og begynte fiolinstudiene allerede som 5-åring ved den prestisjetupedagog. For tiden er han aktiv som freelance musiker.nge “Skolen for Musikktalenter” i Jugoslavia. I 1985 flyttet han til Norge, og fortsatte sine studier ved Østlandske Musikk- Konservatoriet med Leif Jørgensen. Tre år senere begynte han på Barrat-Dues Musikkinstitutt for å studere med Stephan Barrat-Due og Soon-Mi Chung. Milutin tok eksamen i pedagogikk og fiolin i 1997. Han har drevet et utstrakt virke i Nord-Norge og på Vestlandet, både som utøver og pedagog. For tiden er han aktiv som freelance musiker.

 

    

I TILLEGG DELTAR UNGE SANGERE FRA SKEDSMO VOICES


For mere informasjon gå til http://www.fermatevokal.net/