Trines Go'kaker har oppskrift på lykke

På Sørumsand kan du finne en “oppskrift på lykke”. Oppskriften henger bak skranken på veggen til Trines go’kaker på Sørumsand. Det ville blitt feil om vi skulle røpe denne lykken her så vi anbefaler deg å ta et besøk!
 
Trines go’kaker ble etablert i februar 2015 av den alltid blide og sjarmerende Sørumsand-jenta, Trine Slemdal Sigvartsen. Trine ble bitt av bakebasillen og meldte seg på et bakekurs for godt over 10 år siden. Hobbyen har utviklet seg til en heltidsjobb og hun realiserte drømmen sin tidligere iår med eget bakeri og kafe på Sørumsand. 
 
Trines go’kaker har spesialisert seg på hjemmelagde kaker og alt laget fra bunnen av. Her er det ingen fabrikklagde deiger! Her kan du få spesialaget kaker på bestilling til ditt bryllup, konfirmasjon, bursdag, jubileum eller andre små eller store begivenheter. 
 
I kafeen på Sørumsand må du også smake på kanelsnurrene. Kanelsnurrene har solgt som varmt hvetebrød siden åpningen. Ved siden av oppskriften på lykke kan vi lese at det har allerede blitt spist 17288 kanelsnurrer på den populære kafeen. 
Her kan du også bestille baguetter og rundstykker til møter eller andre formål. Alle varene må hentes, ingen utkjøring. 
 
Trines go’kaker har søndagsåpent under alle adventsøndagene før jul (kl 11:00-16:30).
Har ellers åpent man-fre 10:00-16:30/lør 11:00-15:00.
 
Turforslag: Ta en tur med Tertitten og samtidig stikk innom Trines Go’kaker for en kanelsnurr eller to. Ta også med deg noen julebakster hjem.
 

{%SLIDESHOW_ID(16)%}