BLAKER: Trallaus-general Jørgen Kirsebom sparer ikke på konfekten når han skal presentere årets program på tredagersfestivalen på Blaker Skanse i juni.

Av Roger Ødegård, Indre Akershus Blad

Det er programmet, med internasjonalt og nasjonalt kjente artister som blant andre Chris Thompson (Mannfred Mann’s Earth Band), Åge Steen Nilsens Ammunition, TNT, Stage Dolls, Dance With a Stranger, Return, Wildnite og Splitter Pine som gjør at Kirsebom mener han har sine ord i behold.
– Dette blir den råeste festivalen på Romerike noensinne! Dette blir en våt drøm for enhver rockefan. Jeg er stolt og glad over at vi har klart å samle ikoniske rockestjerner fra det store utland og Norge på ett fat i løpet av tre dager. Krona på verket torsdag 28. juni blir forresten en jam session med Frode Alnes og og Chris Thompson, der gutta skal hylle The Kinks. I disse dager er det rundt 50 år siden det bandet spilte på Motangen, nemlig, sier en begeistret Kirsebom.
Blant artistene som skal spille finner vi også det lokale og plateaktuelle orkesteret Wildnite, med medlemmer fra blant annet Fetsund, Aurskog og Hemnes.
De unge puddelrockerne åpner festivalen lørdag 30. juni. Etterpå går Åge Steen Nilsen på scenen med bandet sitt Ammunition før selveste TNT inntar skansen. Lørdagskvelden blir avsluttet med et fyrverkeri av en konsert med det lokale bandet Coverman.
Fredag 29. juni er det klart for det Kirsebom kaller en histiorisk hitparade, med Stage Dolls, Return og Splitter Pine.
– Jeg håper publikum blir like begeistra som jeg er. Jeg er vanvittig stolt over programmet. Dette blir dødskult. Vel møtt, avslutter Jørgen Kirsebom.

Les mer om Trallaus på www.trallaus.no