The Teddybears tilbake til Sørum

Teddybjørnveteranene tar turen til Bruvollen igjen lørdag den 7. juni, kl 22:00.
 
De populære Rock´n´Roll veteranene har gjestet Sørum flere ganger tidligere og sist var i november. Deres første single – ”Sommeren ’55” – gikk rett inn på førsteplass på Norsktoppen høsten 1982, og i januar 1983 kom den første LP’en som bare het ”The Teddybears”. Platen inneholdt svært gode melodier og tekster, og denne våren var de NRKs mest spilte radioartister. Mange av melodiene – som f. eks. ”Harrygutt fra Teisen”, ”To tette – badehette” og ” Sommeren-55” – er i dag klassikere, som stadig spilles på radioen. Turnelivet fortsatte for The Teddybears. De gjestet Svalbard mange ganger og spilte ”oppvarming” for Shakin’ Stevens i Ekeberghallen i Oslo for 6000 mennesker.
 
I 2013 kom «EN TROLLMANN MED BIL». 14 nye låter med egen musikk og tekster på norsk. Soundet og stilen er den samme som på platene fra åttitallet. Så er det også de samme tre gutta som fremdeles utgjør THE TEDDYBEARS.
 
Hovedbildet ovenfor og slideshowet nedenfor er fra The Fabolous 50´s arrangementet med biltreff og The Teddybears konsert på Reenskaug Hotell i Drøbak lørdag 31. mai. 

Biltreff og Rock´n´Roll Hall of Fame Fest – 5. juli.
Den 5. juli kan man oppleve Elvis Presleys legendariske gitarist; James Burton samt Tommy Allsup, Billy Burnette, Little Gerhard, Claes-Göran Hederström, Janne Lucas og The Cadillac Band.
Deltakere på veteranbiltreffet har mulighet til å kjøpe billett til konserten til rabbaterte priser.
Voksne kr 350, ungdom (12-18) kr 250, barn (0-12 år) gratis.
 
Romeriksspillene 2014: Billett- og programinformasjon.