Velkommen til StatsTeatrets 8. kapittel av Norgeshistorien!
1980 – AKER BRYGGE – hvor drømmer blir til, og boblene brister!

Tidspunkt: Fredag 1. mars 2019 kl. 20:00–21:30
Sted: Frogner kultursenter
Klikk her for billetter.

STATSTEATRET tar deg med til 80-tallet og til sangen om det frie marked. Vi tar deg tilbake til tiåret der lønnsomhet, emisjon, korrupsjon, innsidehandel og «milking the cow» ble en del av vokabularet. Tiåret da off-white ble en farge, og vi alle ble Poco Loco. Vi møter brødrene Wilhelm og William, og følger deres eventyrlige ferd gjennom børs, bank og boligspekulasjon. Ikke minst skal vi følge brødrenes kulinariske reise fra fiskepinner hos mor, til møtet med kinesisk, indisk, vietnamesisk og japansk kokkekunst i 80-tallets Oslo.

1980 – Aker Brygge er en ellevill komedie, men som samtidig pirker borti det ubehagelige. Er dette Statsteatrets beste så langt?

Velkommen til Fame, Sweet Dreams og Dancing in the Dark. Vi hadde Faith og møtte mang en Material Girl som ville Take on Me eller Beat It. Og om Eye of the Tiger stirret på oss, så stirret vi tilbake. Vi har alle et Hungry Heart so Wake me up before you Go-Go, cause I see True Colors and I am Walking on Sunshine, så kom igjen, Lets Dance! Nothings Gonna Stop Us Now, Take my Breath Away, Cause I Cant fight this Feeling, Baby, I am Free – Free Fallin´! We didn’t start the Fire, men vi var alle med på The Final Countdown.

Ønsker du å lese mer om Statsteatret kan du gjøre det her: http://statsteatret.no/