Norumbryggeriet


Foto. S. Eid.
Norumbryggeriet er etablert i driftsbygningen på Norgarn, Norum gård utenfor Lørenfallet i Sørum kommune. Bryggeriet eies og drives av fire bryggere som fram til 2015 holdt på med hjemmebrygging i ca 15 år. Vi fire er Erik J. Karlsen Eid (styreformann og salg), Even G Eid (direktør og ansvarlig brygger), Knut Gjerstad (salg) og Anders K Andersen (altmuligmann) Vi disponerer ca 70 kvm som består av bryggerirom, lagerrom, kjølerom og kontor.
Vi produserer normalt 350-400 liter pr. batch med et meskekar som rommer 600 liter,  to kokekar på hver 400 liter og et gjæringskar på 650 liter. I tillegg kan vi lagre 1000 liter øl på tank før det flaskes eller fylles på fat.
Joker Blaker selger utvalgte sorter.
I tillegg til øl selger vi fra bryggeriet gaveesker i papp og glass med logo. Vi har åpent på bryggeriet torsdager kl 14.00 – 18.00. Det gjelder ikke dager hvor torsdag er helligdag. Sjekk gjerne her for eventuelle endringer og om bryggeriet har åpent andre dager! Vi er normalt tilstede på tirsdager også, ring 921 29 149.
Vi tapper øl i 0,5 liters flasker. Vi tilbyr 30 liters KeyKegs til restauranter og selskaper som ønsker fatøl. Kontakt oss for priser og leveringsbetingelser.
Ta kontakt hvis du vil besøke oss i.f.m. brygging.