Sørum aktivitetspark åpnes 1. august!

Mange lokale ungdommer har fått sommerjobb i Sørum aktivitetspark! Opplev Sørum tok turen for å se både på løypa og ta noen bilder. 
Denne uken er 22 lokale ungdommer på plass i den nye klatreparken i Sørum for å utdanne seg til instruktører. Parken åpner 1. august 2015, og innen den tid må ungdommene bli trygge i høyden, i tillegg til å takle mulige situasjonene som kan oppstå. Noen har vært i en klatrepark tidligere, mens andre er helt ferske. Etter at første undervisningsdag var unnagjort var det i alle fall ingen tvil om at dette var gøy! Daglig leder av Sørum aktivitetspark (og tidligere sportssjef i Skøyteforbundet) Øystein Haugen er svært fornøyd med innsatsen til de nye instruktørene.
 
Sørum Aktivitetspark er en del av klatreparkene Høyt & Lavt. Parken inneholder sju ulike løyper i trærne med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består blant annet av zip-lines og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I klatreparken legges det til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser for hele familien i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer.
 
Dette er et fantastisk tilbud til befolkningen i både Sørum og distriktet. Det er herlig å se ungdommer storkose seg i fri utfoldelse. Her er det en herlig blanding av frykt og fryd og mestringsfølelse. Dette tilbudet kommer garantert til å bli kjempepopulært!
 
 

{%SLIDESHOW_ID(7)%}