Sommerfest på Blaker Skanse 2017

I disse dager er Romeriksspillene inne i en veldig spennende periode da de jobber med booking av artister til neste års Sommerfest på Blaker Skanse. Nå kan du sikre deg «early-bird» billetter til en fantastisk pris! 
– Jeg er så spent akkurat nå at jeg nesten ikke klarer å sitte stille. Jeg gleder meg utrolig mye til å fortelle hvem vi som kommer og tror dette kan bli eventyrlig bra! Vi har allerede signert og gjort noen avtaler og kan si med sikkerhet at det kommer til å komme noen fabelaktige artister til Blaker Skanse neste sommer sier prosjektleder Jørgen Kirsebom. 
Tidligere har artister som Hellbillies, Trang Fødsel, Åge Aleksandersen & Sambandet, Di derre, Vamp og Valkyrien Allstars gjestet Blaker Skanse. 
 

{%SLIDESHOW_ID(42)%}

 

– Vi kommer til å ha to dager med mye bra musikk både fra lokale, nasjonale og kanskje til og med noen virkelig spennende internasjonale artister fortsetter Kirsebom. 
200 «early-bird» billetter er nå lagt ut for salg til en pris for kr 550. Billettene gir adgang for begge dager. Den 1. november vil Romeriksspillene fortelle hvem som kommer og da øker prisen. 
– Prisen vil avhenge av de endelig kontraktene som inngås. Det vi er helt sikre på er at forhåndskjøp nå vil være en god investering sier styreleder Rolf Reikvam.
Billetter til Sommerfesten på Blaker Skanse burde kanskje bli årets julegave?
Tidspunkt: 30. juni og 1. juli 2017