Sommerfest på Blaker Skanse 2017 - 30. juni

Helgen 30. juni og 1. juli kommer til å bli en fest uten sidestykke på Blaker Skanse. Dette året får festivalen to forskjellige temaer for de to dagene festivalen pågår. Fredagen blir en parade for norsk rock og lørdagen blir det en helaften med Amerikansk blues og rock.

Norsk Rock – Dag 1 – Fredag 30. juni

Fredag 30. juni blir det en hyllest til norsk rock med band som Måndag, Staut, CC Cowboys og Splitter Pine.

Måndag er et nytt band fra Valdres, som har utspring fra både Staut og Tinnsoldat. Bandet er ute med sitt første album, og har allerede rukket å bli signert på et av Norges største management. Les mer om Måndag.

Staut er også fra Valdres. Deres siste album “Stugureinr” gikk rett inn på 1. plass på VG-lista, og Staut opplevde formidabel suksess med deres opptreden på «Senkveld med Thomas og Harald» der de noe overraskende tolket låta «Sæl i de».  Les mer om Staut. 

CC Cowboys er en av de mest legendariske norske rockebandene. Deres første album kom i 1990 og hadde tittelen Blodsbrødre. For debutalbumet Blodsbrødre ble de kåret til årets nykommer under Spellemannprisen 1990. Totalt har de gitt ut 10 album. Les mer om CC Cowboys.

Splitter Pine avslutter kvelden med en hyllest til norsk rock. Splitter Pine har tidligere skapt kjempestemning på Blaker Skanse. De gikk på scenen etter Trang Fødsel og avsluttet Sommerfesten i 2016. Det ble flere ekstranumre, allsang og mange hese stemmer. Medlemmene i Splitter Pine har fra før spilt med andre band og artister som: Wig Wam, Dirty Deeds, Made inNorway, Det Betales, Ramble On, samt mange andre band og prosjekter.

Historisk stort utvalg

Det blir et historisk stort utvalg på Blaker Skanse denne helgen med over 100 forskjellige smaksopplevelser. Det vil også bli servert vanlig øl. Romeriksspillene har etablert et samarbeid med blant annet Gulating, Fet Hjemmebryggeri og Norumbryggeriet. Her blir kald drikke for alle.

Det blir også servert mat fra flere forskjellige leverandører.

Program 30. juni:

Ankomst buss*: kl 18:00
Dørene åpnes: kl 18:00
Måndag: kl 18:30
Staut: kl 20:00
CC Cowboys: kl 22:00
Splitter Pine: kl 00:00
Slutt: kl 01:00
Avgang buss/tog**: kl 01:15

* Ekstrabuss fra Nettbuss
Nettbuss setter opp busser fra Hemnes og Løken i Aurskog-Høland samt fra Skedsmokorset og Kløfta. Klikk her for å se rutetabellen.
Bussene ankommer Blaker Skanse fra ca kl 18:00.
Pris tur/retur kr 140 per person ved forhåndsbestilling. Klikk her for forhåndsbestilling av bussbillett.
Pris per tur kr 100 per person ved betaling på bussen.

**Avganger buss og ekstratog fra Blaker kl 01:15
Ekstratog til Oslo S fra Blaker Stasjon kl 01:15.
Toget stopper på Sørumsand, Fetsund,Nerdrum, Lillestrøm og Oslo S.
NB! Togavgang mot Kongsvinger og Årnes går kl 00:36
Avgang buss fra Blaker kirke mot Hemnes, Løken, Skedsmokorset og Kløfta.