Skrønekveld på Valstad Cafe

Et populært arrangement er tilbake: Skrønekveld på Valstad Cafe 27. januar.
 
Lørdag 27. januar blir det igjen mulighet for å oppleve skrønekveld i det gamle kafelokalet på Sørumsand. Det er Stiftelsen Valstad Cafe som etter et opphold på fire år igjen trår til med dette populære arrangementet i Sørumfestivalen 2018. 
Og nok en gang drar skrønemakerveteran Torbjørn Eid det hele i gang sammen med andre gærne blakerværinger, og han utfordrer slengkjefter og skrønemakere fra hele Sørumbygda til å bidra.
«For å få en god skrønekveld med litt snert i er vi avhengig av at flere bidrar
og inspirerer hverandre, så ta med skrøner og gode historier og kom», oppfordrer Torbjørn. Etter tretten år med skrønekvelder ble den siste arrangert i januar 2014.
«Vi har hatt mye moro og gapskratt gjennom disse årene, ikke minst takket være freske slengkjefter fra Blaker med Torbjørn Eid i spissen», forteller prosjektleder Helge Njaa. 
«Når vi nå drar i gang igjen, blir det bare denne ene gangen, så her må folk kjenne sin besøkelsestid. Vi regner med at det blir liv i leieren og god anledning til å trimme lattermusklene. Og det er plass til flere enn mange tror i det gamle kafelokalet», sier Helge.
Valstad Cafe vil ha salg av bl. a. smørbrød, rakfisklefse, øl/akevitt og vin, samt wienerbrød og kaffe.
Inngang kr. 150,-
Billettsalg i døra fra kl. 18.00. Åpning av skrønekvelden ca. kl. 19.30.