Skotsk/Irsk/Norsk Viseaften på Valstad Cafe

Lørdag 5. november vil visesangerene Ole Martin Kolbjørnhus og Berit Schippers presentere sitt program «Viser fra øst til vest» med bl.a. skotske og irske viser på Valstad Cafe. Her vil vi bli kjent med den skotske nasjonalskalden Robert Burns og få en innføring i historien bak visene. I tillegg blir det norske viser og allsang.
Berit har solid bakgrunn som vise- og korsanger og har vært aktiv i folkemusikkmiljøet. Hun har sin forankring i den norske visetradisjonen, og skriver også egne tekster og melodier.
Ole Martin har spilt fiolin siden han var guttunge, har lang fartstid som klassisk sanger og visesanger. Etter at han og Berit begynte å spille sammen for et års tid siden, har han tatt opp igjen felespillet. Begge har i det seinere deltatt på musikalske workshops med bl.a. Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland, og er aktive i visemiljøet i Skedsmo Viseklubb. 
Ole Martin og Berit har også egne viser på programmet denne kvelden. 
Stiftelsen Valstad Cafe frister denne kvelden med den irske nasjonalretten Irish Stew og irsk øl, irish coffe, i tillegg til den norske nasjonalretten rakfisklefse, hjembakte wienerbrød og annet godt drikke i det gamle cafelokalet på Sørumsand.
 
Dato: 5. november, kl 19:00
Inngang: kr. 150,-. (betales ved inngangen, ingen forhåndssalg av billetter)