Sesongen har begynt for Eight Amcars Club

Eight Amcars Club har igjen åpent for publikum. En ny utstilling av makaløse klassikere er på plass. Åpningstidene er kl. 11:00-16:00 hver lørdag og søndag fra nå til og med 30. september 2013.
 
 
2012 sesongen var ganske hektisk for gutta i EAC. Blant høydepunktene fikk de fabelaktige omtaler i Vi Menn og Norsk Motor Veteran. Disse omtalene har blant annet ført til EAC har fått ytterligere 30 nye biler inn i klubben. Svein Granaas, avbildet over med artikkelen fra Vi Menn, forteller at nå er det totalt 342 biler i klubben.
 
På spørsmål om hvor mange som kom på besøk til EAC i 2012 svarer Jack Tveter at det må ha vært hvertfall 600-700 mennesker som kom innom.
– Vi har hatt blant annet fått besøk av The Nordic Nash Register, Lions klubb, mange forskjellige bilklubber og vi var en postene langs Romeriksløpet forteller Jack. 
 
Denne dagen fikk klubben også besøk av en ny klubb fra Oslo som heter Cafe & Cruising Club Oslo som holder til i Appetitten kafe i gamle Gresvig sykkelfabrikk. 
– Vi er en nystartet klubb og jomfruturen ble selvfølgelig lagt til Eight Amcars Club forteller Yngve Johnsen som om det var en selvfølgelighet.
 
Kristoffer LIen Bjørnstad og Kari Tiller tok også turen til Eight Amcars for å kikke på bilene.
– Dette var moro å se, smiler Kristoffer mens han går rundt og kikker på bilene. 
 
undefined
Jack Tveter viser fram artikkelen fra Norsk Motor Veteran. (Foto Jørgen Kirsebom)
 
undefined
Yngve Johnsen har nettopp startet klubben Cafe & Cruising Oslo. Han hadde med seg en gjeng som tydelig var imponert over samlingen til EAC.
 
undefined
 Kristoffer Lien Bjørnstad og Kari Tiller benyttet lørdagen til å kikke på veteranbilene på Knatten.