Rune Rudberg spiller på Bruvollen

Rune Rudberg kommer til Bruvollen på Blaker den 14. april.

 

Rune Rudberg er den mest kjente norske dansebandmusikeren. Han er født og oppvokst på Trøgstad i Østfold.

 

Mye har sagt og blitt skrevet om Rune Rudberg, og for mange er han selveste dansebandkongen med sin fløyelsmyke stemme.

 

Rune Rudberg kommer kommer med ny CD i juli – og den får tittelen Strong Enough.  Den er siste del av en counrty trilogi som teller ” Gone Country” og Runaway”.  En best of samling av disse tre slippes også i Canada til høsten.  Dette kommer av at Rune spilte i Calagary i Canada tidligere år i forbindelse med et TV program.  Og folkene som drev countryklubbene der i byen ble så imponerte at de ville gi ham ut og følge opp videre.

 

I det siste har han også spilt en del med sitt nye band Shelby Europe Band – men på Blaker kommer han alene.

 

Opp gjennom årene har han hatt et sted mellom 5000 og 6000 spillejobber rundt omkring i Norge, og hans største hit er uten tvil «Ut mot havet» som ble hans definitive gjennombrudd i 1988. Han har også tidligere sunget i dansebandet Scandinavia.

 

I disse dager som vi jobber med store iniativ for å skape sunne interesser tar vi fram et sitat fra Rune: ”Begynner man å ta dop for å komme seg ned igjen etter en fest, har man et problem. Alt stopper av seg selv om man drar strikken for langt. Uansett er alkohol det farligste dopet. Etter åra på veien vet jeg hva jeg snakker om. Drita fulle folk er ofte helt uberegnelige.”

 

Rudberg går på scenen kl 22:00 i storsalen på Bruvollen, lørdag 14. april. Det er 20 års aldersgrense og dørene åpnes kl. 20:00. Restauranten er åpen fra kl 15:00. 

 

Inngang: kr. 200 per person.