Torsdag 28. juni kommer selveste Chris Thompson til Blaker Skanse.  Han skrev låta “You’re the voice”, og han er den kjente stemmen i låtene “Blinded by the Light”, “For You” og “Davys on the Road Again” som vokalisten i Manfred Mann’s The Earth Band.
Manfred Mann’s The Earth Band var på 70-tallet et av verdens største band. På repertoaret står selvfølgelig en rekke Manfred Mann-klassikere. Chris Thompson var mannen som ga stemme til superhits som «Mighty Quinn», «Blinded By The Light» og «Davy’s On The Road Again» som er låter som nesten daglig er å høre på norske radiokanaler den dag idag. 
Men selv om Thompson forlot Manfred Mann’s Earth Band etter åtte album i 1978 var ikke hans tid som kirsebærspiser blant rockeeliten over. Låta ”You`re the Voice” som han opprinnelig skrev til John Farnham ble en verdenshit i 1989, og denne er en låt som Chris fortsatt har med i sitt repertoar.
Thompsons vokal kan høres på plater med Elton John, Brian May, Queen, Britney Spears, Mike Oldfield, Bonnie Tyler, Ozzy Osbourne, The Doobie Brothers, Tina Turner, Ray Charles, Jefferson Starship, og mange flere.
Han har skrevet sanger for og med Jefferson Starship, Heart, Ray Charles, The Doobie Brothers, John Farnham, Isaac Hayes og mange flere.
Han har opptrådt live med artister som Elton John, Queen, David Bowie, Annie Lennox, George Michael, Liza Minelli, Huey Lewis, Anastasia, Heart, Bonnie Tyler, John Farnham, Seal og mange flere.

Mads Eriksen Band

De siste 14 årene har Chris Thompson aktivt turnert i Europa med sitt norske band Mads Eriksen Band. Allerede før Mads Eriksen ga ut sin første soloplate i januar 1990, hadde det anerkjente magasinet Guitar Player profilert den norske gitaristen med en panegyrisk omtale. Albumet ”Journey” fikk blendende kritikker i samme magasin, og de omtalte supergitaristen som en krysning mellom Eddie Van Halen og Joe Satriani. 
Det neste albumet; Storyteller, ble valgt til «Album Of The Month» i «Guitar For The Practising Musician» (senere «Guitar Magazine») i juni 1992 som da var det største gitarmagasinet i USA. Dette albumet fikk også strålende kritikker i Japan. I 1994 ble Mads Eriksen utnevnt til musikalsk ambassadør for Norge i USA av handelsminister Grete Knutsen. Dette medførte at han i 1996 og 1999 representerte Eugen Guitars og Seymor Duncan pickups på det kjente NAMM-showet i Los Angeles sammen med de fremste gitaristene i verden.
Mads Eriksen har oppnådd anerkjennelse i store deler av verden for sin virtuositet og for en allsidighet som spenner fra knallhard rock til fløyelsmyk klassisk musikk.
Mads Eriksen sin siste plate “Just what the world needs” ble i januar 2012 kåret til “album of the month” i et av Europas største gitarmagasiner “Guitar Techniques”.
De øvrige på scenen er også kremen av norske musikere:
Zsolt Meszaros (trommer/perc.),
Frank Hovland (bass) og
Gunnar Bjelland (synth/tangenter)