Pink Floyd-kveld med The Real Mojo

The Real Mojo fremfører HELE «The Dark Side Of The Moon» på Frogner Kultursenter, Kultursalen, lørdag 3. februar 2018.

Tekst Jørgen Kirsebom og foto Sven Erik Hagen
 
Dørene åpnes kl 19:00 og det blir servering i foajeen.
«The Dark Side Of The Moon» – bare tittelen får mange til å sperre øynene opp for dette albumet som ble utgitt mars 1973, og som i 1988 da hadde ligget på de amerikanske listene (Billboard) i over 700 uker i tillegg til et salg på omtrent 50 millioner på verdensbasis.  Dette er en av verdens mest betydningsfulle og samtidig mest solgte album igjennom tidene.  I Kultursalen på Frogner Kultursenter lørdag 3. februar får du sjansen til å høre hele albumet fremført live av gruppa The Real Mojo.  Dette showet har vært utsolgt ved flere anledninger bandet har fremført dette albumet så det anbefales at man sikrer seg billetter i god tid.
The Real Mojo er videreføringen av det legendariske bandet, The Mojo Blues. Per Rannug, Lone Grefsrud, Terje Smedvold og Hanne Karlsen Muri var alle med der.
De startet så opp The Real Mojo i august 2013. Etterhvert kom Sven Vidar Stenhammer, Ragnar Rutle, Jan Erik Skogen, Andreas Jonsson og Trude Thorsdatter Evensen også med.
Medlemmene i The Real Mojo har lang fartstid og alle har vært med i en rekke forskjellige band. Det rett og slett ikke plass til å ta med alle referansene her. Dette er alle dyktige musikere som er en fryd å få oppleve, spesielt for alle som har et forhold til Pink Floyd!
Konserten starter kl 20:00, men det er mulig å kjøpe seg noe å drikke allerede fra kl 19:00.
Det vil bli servering av både brus, kaffe, vin og øl før konserten.