Ølsymposium - Opplev ølets hemmeligheter på Blaker Skanse 30. januar

OPPDATERING: Arrangementet fra kl 19:00 til kl 22:00 er utsolgt. Etter kl 22:00 blir det gratis inngang. Da blir det pub på skansen og servering av øl fra våre lokale bryggerier.
 
Er du en av de mange som enten har lyst til å prøve deg som ølbrygger, eller som har begynt å brygge litt selv, eller bare rett og slett er glad i smaken av øl, da er dette et arrangement du ikke kan gå glipp av!
Her får du hilse på representanter for tre bryggerier, alle med lokal tilknytning – og ikke minst prøvesmake flere ulike ølsorter.
Etter litt kort historikk om ølets historie får hvert bryggeri presentere seg selv, før vi går over på selve presentasjonen og smakingen av forskjellige øltyper. 
Vi er stolte av å ha fått med oss: 
Tom Øimo – Rånåsfossgutten som startet å koke sitt eget øl da han syntes de vanlige ølsortene ble for kjedelige. I dag godt etablert som bryggerimester hos Amundsen bryggeri og spiseri i Oslo, som pr. dags dato har 14 ølsorter i vinmonopolets sortement.
Norumbryggeriet AS v/Erik Karlsen Eid – gutten som startet ølproduksjon i fjøset på Norum i Sørum, og nå brygger Stomperudøl. Nå er han klar for lansering av bl.a. ølet ”91 – Ideligen”
Sundbytunet bryggeri og destilleri på Jessheim v/Kjersti Romsås Sundby
Gårdsbryggeriet som opplevde så stor etterspørsel at de måtte utvide og leverer til en rekke butikker, restauranter og serveringssteder. Fra februar 2016 er de landsdekkende.  Sundbytunet produserer 8-10 sorter fast gjennom året, samt varianter av sprit fra eget destilleri.
I tillegg til øl blir det enkel servering.
 
Oppdatering: Arrangementet fra kl 19:00 til kl 22:00 er utsolgt. Etter kl 22:00 blir det gratis inngang.
Når:  Lørdag 30.1.16 kl 1900
Arrangementet er utsolgt.