Nordliutstilling på Vøienvolden Gård

Nordliutstilling på Vøienvolden Gård

– I regi av Fortidsminneforeningen Oslo Akershus

I dag er det ett år siden Nordli ble revet.
Fortidsminneforeningen Oslo Akershus har laget en fotoutstilling til minne om saken. Bildene som er i utstillingen er tatt av Anders Henriksen, Ola Fjeldheim, Jørgen Kirsebom samt gamle bilder av Nordli. Den står nå fast på Vøienvolden Gård i Oslo.
Nordliutstillingen inneholder også en stor nyhetsamling av det meste som ble skrevet om og rundt rivingen av Nordli Gård. Denne samlingen begynner å bli en ganske stor mengde artikler, ettersom det stadig vekk kommer nye innlegg. 
Utstillingen var åpen under det årlige arrangementet Gammeldags jul på Vøienvolden i 2009, som ble besøkt av rundt  2000 besøkende. Den gjenåpnet i forbindelse med den årlige Bygningsverndagen i 2010 som ble besøkt av rundt 1300 mennesker.
I mellomtiden kan den ses på Vøienvolden, Maridalsveien 120 på Sagene i Oslo. For nærmere informasjon om åpningstider anbefales det å ta direkte kontakt med Fortidsminneforeningen
Arkiv for Nordlisaken er tilgjengelig på http://nordli.lorenfallet.no.
Å lage nettsidene til og rundt opplevsorum.no kom som en følge av Nordlisaken. Vår motivasjon er ønsket om å ta vare på det vi har igjen. Ønsket er at dette også gir et økonomisk grunnlag, som i sin tur gjør det mulig å opprettholde et rikt kulturtilbud.
Vår felles kulturarv har etter min mening store verdier som ikke kan måles i bare kroner og øre.