MOT-turneen 2012 besøker Sørum

MOT-gründer og leder Atle Vårvik kommer til Sørum.


Tid: 12. april 2012 kl 15.00-16.00 i Bingsfosshallen


MOT-turneen 2012 besøker 38 steder i Norge i løpet av våren 2012. Turneen kommer til Sørum kommune 12. april, som den ene av to kommuner på Romerike som får besøk.

 

Turneen består av to hoveddeler.

 

Kl. 12.30 arrangeres det en times show i Bingsfosshallen med lokale krefter og Chand Torsvik (kjent fra X-faktor). Alle ungdomsskoleelevene i kommunen er publikum.

 

Kl. 15.00 vil MOT-gründer Atle Vårvik (kjent skøyteløper fra 90-tallet) holde et 1-times foredrag for voksne i Bingsfosshallen. Foredragets tittel: “Mot er menneskets viktigste egenskap og en organisasjons viktigste verdi.”

 

Meld fra til Helge Lillekvelland (helge.lillekvelland@sorum.kommune.no) eller tlf 47488293 om du kommer innen 30. mars.

 

Benytt muligheten til å høre hans 60 minutters inspirasjonsforedrag Foredragets tittel: Mot er menneskets viktigste egenskap og en organisasjons viktigste verdi.

 

Mot er den ypperste av alle menneskelige egenskaper, fordi det er den egenskap som garanterer alle de andre.” Winston Churchill

 

Målgruppen for foredraget er kommune- og skoleledelse, kommuneansatte, skolepersonalet, trenere, frivillige organisasjonsledere, foreldre, lokale næringslivsledere og andre. Det er ønskelig at det er ”stinn brakke” med voksne fra lokalsamfunnet. De vil da få mer kunnskap om MOT og hvordan styrke eget og andres mot.

 

Selv om Atle for noen er mest kjent for sin ”Donald-drakt” på skøytebanen (http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/article473808.ece) og sin olympiske deltagelse på 5000m i 1992 og 1994 er det hans lidenskapelige interesse for ungdom og Mennesket som flest har hatt glede av.

 

Atle har det totale ansvaret for MOT og hans viktigste oppgaver er å ivareta MOTs filosofi, helhet, fremtid og kultur. Atle brenner for å styrke menneskets mot og bygge gode organisasjonskulturer, og det er dette hans foredrag vil ha fokus på.

 

 

Sagt om Atle og hans foredrag: Odd Reitan i boka ”Slik leder de beste”: ”En viktig del av REMA-filosofien er MOT. Vi har et kursopplegg som understreker betydningen av mot. Det gjelder å være modig, inkludert motet til å være imot noe. Det er merkelig med Atle Vårvik – han har gjort en kjempejobb med å implementere gode holdninger hos kjøpmennene våre. De kommer ut fra foredragene hans som bedre mennesker. De får et helt annet perspektiv på det de driver med. Da snakker de ikke butikk i det hele tatt, men det å være menneske og ha gode holdninger.”

 

Velkommen!

 

Med vennlig hilsen,

 

Det lokale MOT-teamet:

 

Are Tomasgard, Ordfører

Marius Trana, Rådmann

Torbjørg J. Pleym, Skolesjef

og lokal MOT-leder Helge Lillekvelland Rektor og lokal MOT-koordinator