Konserter med trekkspillvirtuosen Arve Johansen

Arve begynte å spille som 9-åring og ble oppmuntret av foreldrene, selv om ingen av dem var musikere eller spilte noe instrument. Bestefaren til Arve var derimot trommeslager og spilte hardingfele, så kanskje har han et gen derfra? Arve fikk tidlig undervisning i både trekkspill og klaver hos forskjellige musikklærere. Bla gikk han flere år på Klaverakademiet, der han lærte å spille både klaver og keyboard. Etter hvert ble trekkspillet hovedinstrumentet, og han fikk tidlig jobber. Likevel har han ikke levd av trekkspillet, men hele tida hatt full jobb ved siden av alle spillejobbene. 
 
Arve har alltid vært en allsidig musiker som spiller ”alt” – fra dansemusikk, viser, pop, rock og jazz til klassiske trekkspillstykker. Derfor har han også spilt i alle mulige sammenhenger; i mange år spilte han til dans og underholdning med forskjellige grupper, bla på Ranten Hotell i Hallingdalen, og han har spilt i kirker og forsamlingshus, i barnehager, på institusjoner, i bryllup og begravelser. Til og med på flyet til Minneapolis. Han har samarbeidet mye med visesangere og viseklubber og med jazzband. Han er også revy- og teatermusiker, var med i Blaker-revyene på 80-tallet og har spilt fast med Dalheimrevyen i 35 år. Mange år som musiker på Lenseteatret på Fet Lenser, kan han også skrive på merittlista.  Fet og Sørum Spellsaulag med Åsmund Huser er en av gruppene han spiller fast med nå for tida.
Vi som har hørt Arve mange ganger, vet at han også kan gjøre spennende improvisasjoner på trekkspillet sitt, og at han kan levere det vareste og vakreste tonefølget til diktopplesning.
 
”Trekkspillet og musikken er livet for meg”, sier Arve og smiler det store og varme smilet sitt. 
Blaker bo- og omsorgssenter 13. november kl. 11.00
Sørum sykehjem 15. november kl. 12.00
Sørvald bo- og behandlingssenter 16. november kl. 12.00
Gratis og åpent for alle.