Konserter med Hans-Arne Arntsen

Artisten Hans-Arne Arntsen besøker eldreinstitusjonene i Sørum. Folkeakademiet har på nytt invitert Hans-Arne Arntsen til eldreinstitusjonene i Sørum. 
27. april er det åpent for publikum på Sørum sykehjem og Sørvald bo- og behandlingssenter. Denne gangen blir det allsang med sangønsker fra publikum. Hvis noen ønsker en sang som Hans-Arne ikke kan, søker han opp teksten på internett/You Tube, og vipps kan alle synge med! 
Hans-Arne har gjort over 500 besøk rundt i hele landet med En musikalsk time, som mange vil huske fra i fjor. Husker du den gang i måneskinn, I mitt barndomsparadis, Sangen om piken i dalen, I love you because og La oss leve for hverandre. Det er utrolig hvor mange fine sanger som har blitt laget, og hvordan vi fortsatt husker dem. Takket være kjøkkenradioen sitter disse sangene spikret i minnet. Dette er ikke en “kjedelig sangstund”. Hans-Arne skaper liv og latter. I løpet av en time er vi innom mange forskjellige minner, og alle får ta del i underholdningen. 
 
En musikalsk time, Husker du, allsangtimen, DaCapo, Sangstund med Hans-Arne, Underholdning for eldre. Folk har gitt showet mange navn, men det er samme tema. Minner, allsang, latter og moro. 
 
Og denne gangen blir det ekte ønskekonsert!