Klassiske Perler i Sørum kirke

De har alle en tilknytning til Sørum, og de er alle blant de fremste i sin sjanger. Nå opptrer de for første gang sammen i Sørum kirke i forbindelse med 850-års jubileet.
Klassiske Perler er navnet på konserten den 29. desember 2015 kl. 1900. Utøverne er prisvinnende og omtalt som lovende, suksessrike og eminente. Fra Kyoto kommer Harald Næss, sørumsandgutt som begynte sin karriere i Sørumsand Skolemusikkorps og som nå er en anerkjent og ettertraktet solotrompetist i Kyoto Symfoniorkester. Fra Wien kommer tvillingene Ljuba og Nadja Kalmykova, prisvinnende sørumsandungdommer som imponerer også internasjonalt med sitt fiolinspill. Leder og grunnlegger av Oslo operafestival, sopranen Gjøril Songvoll som har fått Oslo bys kunstnerpris og er bosatt på Frogner, kommer også. Sist, men ikke minst, kommer en av våre egne organister, Vera Kalmykova som har fått diplomer som beste akkompagnatør i Tyskland, Tsjekkia og Russland. Hun er følgelig en av Europas beste akkompagnatører. Både hver for seg og sammen vil disse musikerne bidra til at publikum får oppleve klassiske perler fra musikkens verden i Sørum kirke tirsdag 29. desember kl. 1900.
Billettsalget er startet og Billettprisen er kr 200 (barn kr 100), og billetter fås kjøpt på Sørumsand Skotøyforretning i Fokus, på Kirkekontoret og ved inngangen.
 
Tidspunkt: 29. desember kl 19:00
Billetter: kr 200 for voksne / kr 100 for barn kan forhåndskjøpes hos Sørumsand Skotøyforretning (Fokus) eller på Kirkekontoret 
Kontaktperson Gunnar Apeland, tlf. 900 20 340