Jul i Sørum aktivitetspark - lørdag 12. Desember

Vil du prøve våre fem splitter nye klatreløyper og samtidig få litt julestemning? På lørdag har vi aktiviteter for hele familien med juleklatring, salg av julemat og en nydelig julebuffet på vårt hotell Smakfulle Rom!
Ta med deg et avbrekk fra julemaset og gjør noe koselig sammen med familien, venner eller jobben til hos oss. Vi har julemusikk, serverer julegrøt, pepperkaker og gløgg, samt at vi har konkurranse for barna. Hvis du lurer på om det fungerer bra å klatre med snø og is så er svaret; JA, det går veldig fint! Vi har testet og det gjelder bare å kle seg godt og bruke hansker. Lavvoen vår vil også være oppvarmet. 
 
 
På den nyrenoverte låven ved innkjøring til klatreparken serverer vi vår juleinspirerte familiebuffet. Buffeten vil bestå av både varme og kalde retter som hjemmelagd sild og sylte, ribbe, medisterkaker, laks, spekemat, julegrøt, ulike desserter m.m. Våre kokker lager alt fra grunnen av og fokuserer den ekte matopplevelsen med lokale råvarer. Gled deg!
 
Ønsker du å kjøpe med julevarer hjem? Vi kommer til å selge et utvalg juleprodukter i tillegg til at vi tar opp bestilling på julematkasser som kan hentes før jul. Kokkene våre har tatt i bruk gamle tradisjoner og de salter, tørker, sylter og baker.
 
Både klatring og buffeten kan bestilles i vår bookingløsning (de som har sesongkort for 2015 eller kjøper for 2016 har gratis inngang).
Klatring  hos Sørum Aktivitetspark 11-15:
 
230 kr (under 110 cm høy) 180 kr på nett   
310 kr (110-140 cm høy) 260 kr på nett   
360 kr (over 140 cm høy) 310 kr på nett  
 
Familiebuffet hos Smakfulle Rom kl 15-19:
Over 12 år: 345 kr
Under 12 år: 195 kr
De under 4 år er gratis (vi har dessverre ikke barnestoler).