Hellbillies til Blaker Skanse - Utsolgt

Fredag den 1. juli kommer selveste Hellbillies til Blaker Skanse. Forhåndssalget er nå fullstendig utsolgt. Det gjøres nå en fintelling for å se om vi kan tilby noen flere billetter i døra. 
 
VIKTIG: Det blir publikumsrekord på Blaker Skanse denne kvelden. Derfor oppfordrer vi alle våre lesere til å komme tidlig slik at du slipper å stå i kø. Romeriksspillene har ikke ressurser til å ta imot 2000 mennesker rett før Hellbillies går på scenen. Vi har også noen fantastiske oppvarmingsband som er vel verdt å oppleve.
 
Den årlige sommerkonserten til Romeriksspillene er kommet for å bli. Tidligere har band som Vamp, Di derre og Åge & Sambandet gjestet Blaker Skanse. I år kommer ingen ringere enn Hellbillies. 
Siden 1990 har Hellbillies underholdt publikum i hver lille krok i Norge. De har gjennomført over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger både fra kritikere og publikum. 
 
 
– Dette kommer til å bli garantert veldig bra. Gutta fra Ål i Hallingdal er blant de beste musikerene vi har i Norge. Dette kommer til å bli en stor opplevelse som blir husket i mange år fremover. Vakre Blaker Skanse setter ramme for en magisk stemning når Hellbillies entrer scenen den 1. juli sier prosjektleder i Romeriksspillene, Jørgen Kirsebom.
Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen er Hellbillies kanskje Norges beste live-band, med en energi og rutine få forunt. 
 
1700-talls festningen, Blaker Skanse, ligger ca 5 mil fra Oslo sentrum og 3 minutters spasertur fra Blaker Stasjon. Finn fram til Blaker Skanse. Det er også gode parkeringsmuligheter på Blaker Skanse.
 
Tidspunkt: 1. juli
Program (vi tar forbehold om endringer i tidspunktene): 
Dørene åpnes kl 18:00
Ponderosa kl 19:00
Anders Bjørnvold kl 20:00
Hellbillies kl 21:45
Pris: 
Forhåndssalg: kr 475 (inkl avgifter) for voksne, kr 275 for ungdom 12-18 år, gratis for barn under 12 år. Alle under 18 år må komme i følge med foreldre.
I døra: kr 550 (inkl avgifter), kr 350 for ungdom 12-18 år.
Billettsalg: I SALG NÅ 
Billetter kan kjøpes via våre nettsider, Joker Blaker, Mix Sørumsand, Coop Extra Lørenfallet og Frogner Lunsjbar. Klikk her for mer info.
Sted: Blaker skanse