Gyldenløwe Brygge er det nyeste av Dixieland-band som kommer fra Drammen. Navnet har de hentet fra sitt første øvingslokale. Etter flere konserter rundt på jazzcaféer på Østlandet og ikke minst på sine årlige turnéer til Spania, blir de nå betraktet som et virkelig upcoming band, helt på høyde med de bedre tradjazz band i Norge. Under sin konsert på Stortorvet Gjæstgiveri i fjor fikk de hele gjæstgiveriet til å reise seg og synge med!

Klikk her for å kjøpe billetter på nett.

Billetter fås kjøpt i døra og ved Joker Blaker, Mix Sørumsand, Coop Extra Lørenfallet, Frauna og via www.sorumjazzklubb.no
Medlemmer  kr 250,- Medlemmer kr150,-

Orkesteret spiller gla’jazz i riktig New Orleans-stil og legger vekt på presisjon og rytme i sin fremføring. Med tre vokalister i stallen og ikke minst en ordentlig tuba som bass, låter dette som de første Dixieland-orkestre. Gutta i bandet spiller flere instrumenter hver seg og selv litt jazz på trekkspill går de heller ikke av veien for. Låter som Wilhelm Tell, West End Blues, High Society, Corrina og Creole Jazz, skaper glede over alt. 

Dørene og café Teten åpnes kl 18.30. Café Teten tar bare imot kontanter.

Vi ser frem til å høre dem på Festiviteten for første gang!

Steinar Hannevig – Klarinett, sax, gitar & bass
Bjørn Skjelbred – Trompet & flügelhorn
Arvid Tangerud – Trombone & vokal
Roger Frostad – Piano & vokal
Runar Gustavsen – Banjo, gitar, bass & vokal
Steinar Leite – Tuba & trekkspill
Erik Fingalsen – Trommer