FRAT:

Frogner Revy- og Amatørteater (FRAT) har i løpet av de siste tre siste årene hatt stor suksess, og de har blant annet høstet priser under regionale og nasjonale revyfestivaler. Til tross for dette har de nå blitt kastet ut av hjembygda si, Frogner i Sørum, en mørk og dyster bygd hvor idretten sitter på retten til alle dugelige spillesteder og hvor kulturtilbudet begrenser seg til bråkete skolekorps og Beat for Beat på krinken hver fredag.

Nå er imidlertid redningen kommet! Til Lillestrøm Kultursenter og Festiviteten på Sørumsand har de fått med seg selveste James Bond, som har kommet for å redde Frogner fra amatørteatralsk undergang, men også her går det galt og revygruppa må ta på seg agentuniformene sine og løse saken selv.

“Elsk meg når eg vaknar” høres litt ut som en Bond-film på NRK2, men er intet mindre enn en morsom og original, egenskrevet revy, av den relativt unge gjengen i Frogner Revy- og Amatørteater.

Vi garanterer en kveld full av overraskelser, med bittelitt samfunnskritikk og en god del fjolleri. Det blir levende hybelkaniner, tredimensjonale kyr, vafler, kartoffel-milkshakes og dry martinis om hverandre.

Forestillingen spilles lørdag kl 19:00,26. januar 2013 i Lillestrøm Kultursenter og lørdag kl 19:00, 2. februar på Festiviteten.

Pris: 220,-

 

>> Kjøp billett for lørdag 26. januar i Lillestrøm Kultursenter <<

 

>> Kjøp billett for lørdag 2. februar på Festiviteten Sørumsand <<

 

Velkommen!