Details
Date:

desember 8

Time:

01:00 pm - 04:00 pm

Website:
Event Website
Venue

Blaker Skanse

Sørum, Norway

Galleri Blaker Skanse viser utstillingen “Ghost in the Machine” med Marit Anna Evanger og Arne Rygvold.

Velkommen til utstillingsåpning lørdag 23. november kl. 13.
Åpningstale; Lars Elton.
Musikk; Djordjevic`duo

Utstillingen er åpen hver lørdag og søndag kl. 13-16 frem til og med søndag 8. desember 2019

Arne Rygvold viser skulpturer i tre, og har en sanselig tilnærming til det å arbeide med skulptur. Han bruker håndverket til å erfare og skape skulpturelle møter i rommet, der spenningen og bruddene i og mellom skulpturene og materialet danner grunnlaget for opplevelse hos betrakteren.
Temaene som ofte går igjen er vekst, møte, brudd, forskyvninger og bristepunkt. Skulpturene er montert på veggen eller de henger fra taket, de gir fysiske eller psykiske romlige opplevelser, og kan leses som arkitektoniske objekter, som visuelt omformede minne eller tredimensjonal poesi.

Marit Anna Evanger er fotograf, og viser fotografier som er observasjoner av romlighet, lys og atmosfære. Motivene i denne utstillingen er hovedsakelig fra urskog i Femundsmarka som viser rom, bevegelser og prosesser i landskapet. Fotografen ønsker å utforske spenninger i naturen, «forstyrrelser» som fremkaller strukturelle forandringer og foruroligende landskap.

Utstillingen er som ledd i serien “Møtet”, der en kunstner fra KunstSkansen inviterer en ekstern kunstner til å stille ut sammen med seg. Utstillingen er støttet av KunstSkansen.