Enkel, vacker, öm - Monica Zetterlund

Nes Storband og Stina Stenerud hyller den svenske jazzlegenden den 30. januar kl 20:00 på Festiviteten på Sørumsand.
 
Etter å ha gjort stor suksess med sitt Monica Zetterlund-konsept i Nes kulturhus og Lillestrøm Jazzklubb fjor høst er Nes Storband og deres faste vokalist, Stina Stenerud, klare for SørumFestivalen.
 
Stina har en stemme som kler Monicas jazzstil meget godt, og sammen med storbandet vil hun by publikum på et stort knippe sanger som er gjort kjent av den svenske verdensartisten.
 
Monica Zetterlund (1937 – 2005) gjorde stor suksess både i Norden og i verden for øvrig, ikke bare som sanger, men også som filmskuespiller. Filmen om henne, «Monica Z», har gjort stor suksess etter at den hadde premiere høsten 2013. Mange av plateinnspillingene hennes innen jazzsjangeren er blitt stående som historiske klassikere.
 
Nes Storband teller 18 medlemmer under ledelse av Thomas Høiby Verket. Bandet spiller til dans og underholdning og har gjennom årene hatt en rekke kjente gjestesolister. Blant disse er Wenche Myhre, Jan Werner Danielsen, Kåre Conradi, Åge Sten Nilsen, Georgie Fame og Heine Totland.
 
Storbandets julekonserter er blitt en årlig tradisjon, som gjerne fyller alle de 400 plassene i Nes kulturhus. Slik var det også på den siste utgaven, da Heine Totland var gjestesolist for andre året på rad og igjen gjorde flere strålende duetter sammen med Stina Stenerud. Etter suksessen i 2013 var det Totland selv som foreslo at det burde gjentas, noe som skulle tilsi at bandet holder høy kvalitet.
 
Tidspunkt: fredag 30. januar kl. 20.00
Billett: kr 200
Klikk >>Kjøp billett<< for å sikre deg billetter.
Du kan også kjøpe billetter i Vektergården på Sørumsand hos Sørum kommune (avd. Plan, Næring og Kultur).
Et begrenset antall billetter vil bli solgt ved inngangen.
 
Last ned PLAKAT (heng på arbeidsplassen, nabolaget, foreningshuset, e.l.)