Det store togrøveriet

Lørdag 10. juni, under Sørumsanddagene er det dagen for fart og spenning, i god gammeldags Western-stil. De beryktede Svartkruttgutta har rømt fra fengselet og lusker rundt på stasjonsområdet til Tertitten. Barn i følge med voksne ønskes velkommen til å hjelpe sheriffene med å fange banden!
I forkant av hver togavgang foregår et spennende skuespill ved området rundt Tertittens stasjonsbygning på Sørumsand. Jakten på de frekke røverne fortsetter videre på togturen oppover mot Bingsfos stasjon, og på selve Bingsfos stasjon. Her er det pause på 35 min. hvorav 15 min. er satt av til togrøveri og resten til pause for frilek for barna, evt. om man ønsker nyte litt mat og drikke fra kiosken.
Barna oppfordres til å kle seg i cowboyklær denne dagen (dette gjelder for øvrig også de voksne). Finn fram cowboyhatten! Men det er helt frivillig å kle seg ut, alle er hjertelig velkommen til å bli med på arrangementet, i vanlige klær også. Det er lov å ha med kruttlapp pistoler. 
Det vil bli skutt med blankskudd og startpistoler under arrangementet. Skuddene knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt på Sørumsand stasjon hvor publikum kommer tett på skuespillet med skuddsalver mellom banditter og sheriffer, kan små barn bli litt redde. Anbefalt aldersgrense er 4-10 år. Et lurt tips kan være å bruke hørselvern. 
 
Vi kjører 4 avganger denne dagen, alle tur/retur Sørumsand –Bingsfos. Togrøveri -skuespillet starter 20 minutter før hver togavgang. Det er viktig at billetter kjøpes i god tid før skuespillet starter, da billettluken er stengt under skuespillet. Billettluken åpner kl. 09:00 for salg til første togrøveri. Det selges kun 3. klasse billetter denne dagen.
Priser barn/honnør kr. 100,- og voksen kr. 150.- 
Det er dessverre ikke mulighet til å reservere, bestille eller forhånds kjøpe billetter til togrøveri. Billetter kjøpes i billettluken i forkant av hver avgang, og vi selger til en og en avgang av gangen. 

Tider for Togrøverier:

Kl. 09:40, 11.15,  13.00 og 14.40
Togturen varer 1 time og 20 minutter. Vi lover action og spenning fra ende til annen!
Det vil skje mye i Stomperudparken ved Sørumsand stasjon denne dagen.
Med forbehold om endringer. 
Vi vil gjerne få sende en stor takk til den lokale «gjengen» i Sørum Western Raiders, som trofast stiller opp år etter år, så vi får gjennomført togrøveriene! Dere sprer mye glede til både små og store cowboyer, som elsker det årlige showet!