deLillos til SørumFestivalen!

Torsdag 29. januar kommer selveste deLillos til Bingsfosshallen i Sørum! Denne er en av hovedattraksjonene under Sørumfestivalen 2015. Her skal også alle 7. klassingene i Sørum få opptre sammen med artistene.
deLillos blir regnet som en av de mest markante gruppene i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene fra den nevnte perioden.
 
Bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger: for «Neste sommer» fikk de Spellemannprisen 1993, i klassen rock og for «Sent og tidlig» fikk de Spellemannprisen 1995 i klassen gruppe. De fikk også Gammleng-prisen i klassen pop i 1994. deLillos har i tillegg vært nominert til Spellemannprisen i klassen rock fire ganger: i 1987 for «Før var det morsomt med sne», i 1989 for «Hjernen er alene», i 1997 for «Stakkars» og i 2000 for «Kast alle papirene» samt i klassen popgruppe i 2010 for «Hjernen er alene» i Operaen. I tillegg har de vært nominert til Årets spellemann i 1994, årets låt for «Smak av honning» i 1995 og tidenes norske hit for «Neste sommer» i 2001.
Etter 30 år klarer de å holde vitaliteten ved like og sanger som «Smak av honning», «Neste sommer», «Tøff i pysjamas» og «Min Baby dro av sted» er blitt klassikere.
Tradisjonen med at 7. trinnselevene opptrer med en kjent artist/ band er et svært populært prosjekt som både publikum, elever og artister setter stor pris på.  Sørum kommune er en av veldig få kommuner som tilbyr dette til sine elever gjennom «Den kulturelle skolesekken» som administreres gjennom Sørum kulturskole.  
 
Prosjektledere for konserten er Berit Bagøien Moe og Axel Arnesen.
 
Tid og dato: Kl 19:00, torsdag 29. januar 
Billett: kr 250 for voksne og kr 100 for barn
Klikk på >>Kjøp billett<< for å sikre deg billetter.
Billetter kan også kjøpes i Vektergården på Sørumsand hos Sørum kommune (avd. Plan, Næring og Kultur).
 
Last ned PLAKAT (heng på arbeidsplassen, nabolaget, foreningshuset, e.l.) 
 
Foto: CF-Wesenberg/Kolonihaven.no