Contrazt spiller på Bruvollen - Blaker Samfunnshus

Contrazt spiller på Bruvollen

– Store Festsalen i Blaker Samfunnshus

Den 2. oktober spiller Contrazt i Blaker Samfunnshus på Bruvollen i Blaker.
Dørene åpnes kl 21:00 og det er 18 års grense.
Billetter kan kjøpes ved døren eller på forhånd i Olympia Restaurant og Bar, Bruvollen. Billettprisen er kr. 200 per person. Det er forventet fullt hus så vi anbefaler at du sikrer deg billetter på forhånd.
ContraztMandag 12. Juli 2010 ble Contrazts nye album ”Ser På Verden” sluppet løs i handelen. Forrige album debuterte på 6. plass på VG-lista Topp30 Norsk allerede i sin første salgsuke, og alt lå til rette for at ”Ser På Verden” skulle løfte Contrazt til nye høyder! 6 uker etterpå kan man trygt si at dette har slått til. 5 topp 5 plasseringer på VG-lista topp40 sammen med 5 2. plasserer på VG-lista topp30 Norsk og over 20 000 solgte plater sier vel sitt!
”Ser På Verden” er Contrazts femte album, og bandets andre med Gro Anita som vokalist. Det er et snaut år siden forrige album kom, og det har vært et fantastisk og innholdsrikt år for den sprudlende sangfuglen som – til tross for fjorårets debut både på scenen og i bransjen – har tatt Contrazt til nye høyder. Gro Anita tok publikum med orkanstyrke allerede fra første stund, og skal ha en stor del av æren for Contrazts knallsuksess det siste året. Og den fortsetter…
Det nye albumet inneholder 14 låter. De fleste nyskrevne av primusmotor og gitarist Leif Dybendal, som seg hør og bør på skikkelig Contrazt-vis, men også et par gamle slagere som de fleste vil nikke gjenkjennende til. ”Ser På Verden” inneholder alt fra følsomme og varme ballader til låter fulle av latter og danseglede, alle framført i kjent og kjær Contrazt stil – og driv! På dette albumet har Leif skrevet sine beste låter noensinne! I forbindelse med plateslippet har det i sommer gått en stor reklamekampanje på TV2. Filmingen til denne reklamesnutten ble spilt inn bl.a. på Gruetunet i Solør i slutten av mai, da Contrazt spilte opp til dans der foran elleville og danseglade fans….
Contrazt er et av de fem største dansebandene i Norge og er det bandet som turnerer mest i Norge. Svenskene har også fattet interesse for dette bandet, litt unikt med tanke på at ingen norske danseband har klart å bemerke seg nevneverdig i Sverige. Flere jobber er på gang i grannlandet utover høsten og vinteren.
Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid i bransjen, og besetningen er: Gro Anita Johansen (hovedvokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Gunnar Erik Ryen (bass), Roar Sagerud (trommer) og Tommy Sagerud (keyboard og kor).
Til slutt er det bare å si at Contrazt sitt berømte sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.