CC Cowboys til Blaker Skanse 30. juni

Romeriksspillene er stolte av å annonsere at selveste CC Cowboys kommer til Blaker Skanse fredag den 30. juni. (Foto Jørgen Kirsebom)
CC Cowboys er en av de mest legendariske norske rockebandene. Deres første album kom i 1990 og hadde tittelen Blodsbrødre. For debutalbumet Blodsbrødre ble de kåret til årets nykommer under Spellemannprisen 1990. Totalt har de gitt ut 10 album.
Det kommer til å bli kjempestemning denne kvelden. For en ting er sikkert, når CC Cowboys går på scenen blir det liv. Det kommer til å bli høy allsangfaktor når alle på skansen synger sanger som «Tigergutt», «Vill, vakker & våt», «Harry» og «Kom igjen». 
Denne fredagen kommer til å bli en hyllest til norsk rock. Det kommer flere band denne fredagskvelden og gjengangeren kommer til å være norsk rock. 
Sommeren 2016 gjestet Hellbillies en utsolgt Blaker Skanse. Tidligere har band som Åge Aleksandersen & Sambandet, Di derre, Vamp, Trang Fødsel og mange flere gjestet den vakre festningen.
Billetter er allerede i salg og billettene er rabattert fram til julaften. Følg med på våre nettsider for mere informasjon.
 

>