Cars, coffee og Rock'n Roll

Har du lagt merke til at det noen dager har vært lys i kiosken i Tertittenparken? Og at det har vært flotte veteranbiler i parken? Midtpunktet i parken er den gamle Diplom-IS kiosken som holder åpent med vafler, pølser, brus, kaffe og is fra klokken 18.00 til 21.00.
 
Onsdag 7. oktober er det dermed duket for mer «Cars and coffee» på Sørumsand. Fra klokken 18.00 er kiosken åpen og folk er velkomne til å samles i parken for trivelig motorprat!
 

Rock’n Roll Superstars til Sørumsand 

Samme kvelden er det også show med Rock’n roll Superstars på Festiviteten! Her kommer det musikere direkte fra Westend i London som tar på seg rollene som Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Buddy Holly, Richie Valens og The Big Bopper. Dørene åpnes kl 19:00 og konserten begynner kl 20:00. Billetter kan kjøpes i døra eller via våre nettsider.
 
Har du lyst til å lufte veteranbilen eller motorsykkelen, eller kjører annen litt klassisk eller spesiell bil og samtidig få med deg et forrykende Rock’n Roll show? Ta turen til Sørumsand onsdag kveld med eller uten bil!
 
Alt på to- eller fire hjul, veteran, klassisk eller sportsbil er velkommen. Og kjører du ikke bil eller motorsykkel, så er kiosken åpen for alle. Det er mye flott å se i parken, og ved anledning gir vi omvisninger i lokomotivstallen hvor dugnadsgjengen til Venneforeningen holder på hver onsdag. 
 
Alle er velkomne til å legge turen innom parken på Sørumsand på onsdagskveldene.
 
Og ja, vi har Coca-cola på glassflaske i kiosken vår!
Cars and coffee i parken på Sørumsand.  Foto: Roger Holt.