Byr på julesang og kaffekos

Tradisjonen tro, inviterer Sørum-koret Fermate Vokal til stemningsfull konsert første søndag i advent på Skansen. 
Når Fermate Vokal inviterer til adventskonsert, er det ikke bare korsang som fyller Nansen-bygget – også julepynt hentes fram og levende lys, kaffeduft og kaker hører med. I år kan de by på litt ekstra glitter.
– Ja, vi har nettopp vært i Praha på korkonkurranse der vi kunne ta med oss premier i alle valører. Fermate Vokal fikk både sølv og bronse for korsangen, mens vår eminente dirigent, Ingrid Danbolt, fikk gull for sin korledelse. Det var fantastisk moro etter en høst med intense øvelser, sier leder Ketil Lund.
Han leder nå et solid kor med 29 medlemmer fra Sørum, Skedsmo, Nittedal, Ullensaker, Oslo, Eidsvoll og Hurum. Til Skansen har de også med seg Sigrid Aftret på saksofon og Linda Løvland på piano.
 
– Å reise på kortur og møte andre sangere fra andre land er veldig inspirerende. Og når man blir premiert for arbeidet man legger ned for å oppnå god klang og musikalitet i en samlet gruppe, er det ekstra moro å få invitere til konsert her hjemme. Hele koret gleder seg alltid til denne adventskonserten som setter oss i julestemning også. Med både kjente og nye julesanger og utlodning i kaffepausen, vet vi at publikum setter pris på dette arrangementet. De kommer igjen år etter år for å senke skuldrene og ta med seg julestemningen hjem.
 
Som vanlig er det også julemarked på Skansen samme helg. Når markedet stenger, stemmer koret i. 
– Men vi åpner for kaffeservering en halvtimes tid før konserten. Kaffe, saft og kaker er inkludert i billettprisen – og julestemningen, selvfølgelig!
 
En smakebit av jula
Fermate Vokal, med dirigent Ingrid Danbolt, inviterer til hyggelig adventskveld med allsang, søndag 1/12 kl 18.00 i Nansenbygget på Blaker Skanse. Tonefølge av Linda Løvland og Sigrid Aftret.
Kaffeservering fra kl 17.30.
Entré kr. 170,- for voksne og 50,- for barn. Prisen inkluderer kaffe, kaker og saft.
Det blir utlodning av førjulspakker til store og små barn.
Arrangør: FERMATE VOKAL
Sted: Nansenbygget, Blaker Skanse
Tid: søndag 1. desember 18:00 – 20:00
http://fermatevokal.net/

 

BILDE: 
Foto: Bård Heggem
PREMIERT: Fermate Vokal har nettopp fått sølv og bronse for sin korsang i Praha. Søndag 1. desember blir de å høre på Skansen på sin årlige adventskonsert.