– Jobber for at Sørum blir et enda mer interessant sted å bo og besøke.

Opplev Sørum sin kulturportal er under kontinuerlig utvikling med formål å promotere attraksjoner, arrangementer, opplevelser, kulturminner, frivillige lag og foreninger, lokalt næringsliv og andre kulturtilbud i Sørum, Blaker og Frogner (gamle Sørum kommune).

NYHETSPUBLISERING

Nyhetspublisering på våre nettsider er tilgjengelig for de av våre medlemmer som har en avtale om nyhetspublisering.

Alle nyheter må sendes inn til redaktøren på epost (post@opplevsorum.no) og nettredaktøren vil deretter publisere etter gjennomgang. Vi publiserer nye innlegg på mandager og onsdager hver uke. Send oss innlegg skrevet som en kort omtale. Omtalen bør inneholde nødvendig informasjon som ikke forutsetter at leseren trenger å vite noe på forhånd. Inkluder også bilde helst i liggende format og hver sikker på at vi har lov til å benytte oss av bildet.

Les REGLER FOR PUBLISERING

Nyhetsbrev

Opplev Sørum sender ut nyhetsbrev på epost med jevne mellomrom. Målsetningen er en gang i uken så framt det er publisert noe nye innlegg på nettsidene våre. Alle innlegg som publiseres vil bli sendt ut med nyhetsbrev til våre abonnenter i den rekkefølgen de blir publisert.

KALENDER

Kulturkalenderen til Opplev Sørum er hentet fra Facebook. Denne funksjonen er gratis for alle frivillige lag og foreninger og privatpersoner i Sørum og Blaker. Kommersielle organisasjoner må være medlem for å få sine arrangementer på vår kalender. Vi ønsker svært gjerne at alle offentlige arrangementer i Sørum og Blaker er med i vår kalender.

Det eneste organisasjoner trenger å gjøre er å lage sitt eget arrangement på Facebook og eventuelt tipse Opplev Sørum om arrangementet og vi vil legge det til vår kalender. Dersom arrangøren gjør noen endringer i sitt arrangement vil arrangementet automatisk bli oppdatert også på våre nettsider. Vi forsøker å legge til alle offentlige arrangementer i Sørum og Blaker etterhvert som de blir publisert på Facebook.

SØRUMPORTALEN

SørumPortalen er en database over alle medlemmer av Opplev Sørum. Alle medlemmene i Opplev Sørum får en egen side. SørumPortalen skal bidra til at lokale bedrifter, frivillige lag og foreninger enkelt kan få en presentasjon på nett uten å måtte ha sin egen nettside.

ATTRAKSJONER

Nettportalen har en modul som vi har kalt attraksjoner, som inneholder en database og et integrert kart. Kartet og databasen kan fungere sammen for å vise hvor i Sørum og Blaker man kan finne forskjellige typer attraksjoner og steder av interesse. Det vil si at man enkelt skal kunne finne ut hvor alle fotballbanene er i kommunen eller badeplassene.

BILLETTSALG

Opplev Sørum har inngått et samarbeid med billettsystem-leverandøren TicketCo. Det er mulig for Opplev Sørum sine medlemmer å få en vederlagsfri konto hos TicketCo, der man kan selge billetter til sine arrangementer.

Oppgjøret vil gå direkte fra TicketCo til arrangøren, Opplev Sørum er ingen mellommann. Medlemmer vil kunne benytte seg av distribusjonssystemet til Opplev Sørum og Ticketco. Billetter kan kjøpes på forskjellige nettsider
som Opplev Sørum, TicketCo, medlemmenes egne nettsider og sosiale nettsider. I tillegg kan publikum som ikke ønsker å kjøpe på nett også kjøpe billetter i fysiske utsalgsteder i kommunen. Alle inntekter vil gå direkte tilbake til arrangøren, minus TicketCo billettavgift.

Egen avtale må signeres direkte med TicketCo. Medlemmer av Opplev Sørum kan få support, brukerstøtte og leie tilleggsutstyr fra Opplev Sørum.

Klikk her for mer informasjon om TicketCo.

BILDEDATABASE

Opplev Sørum sin bildedatabase kan bli tilgjengelig for medlemmer som har en publiseringsavtale med Opplev Sørum. Det betyr blant annet at relaterte bilder fra databasen kan benyttes i markedsføringen av medlemmenes egne arrangementer og tilbud. En egen klareringsavtale må inngås som dekker bruken av de rettighetsbelagte fotografiene.

Klikk her for å se bildene i bildedatabasen.

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om Opplev Sørum.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Flere av funksjonene på nettstedet Opplev Sørum er levert av tredjepart. Opplev Sørum kan ikke garantere for at tjenestene er tilgjengelig til enhver tid dersom det skjer noe utenfor vår kontrol. Tilleggsmodulene kan også endre seg over tid da modulene oppdateres automatisk av tredjepartsleverandører.