Bli med på kortesje til Tønsberg

Bli med på kortesje til Tønsberg

– Se støttekonsert for nytt Osebergskip

Lørdag den 10. september er det støttekonsert for Stiftelsen Nytt Osebergskip. I den anledning kjører EAC kortesje med 10-12 veteranbiler til Tønsberg og vil parkere på Brygga utenfor Oseberg Kulturhus. Du har muligheten til å haike med EAC til og fra Tønsberg.
Støttekonserten er en samling av flotte artister som Martine Biong, Marius Roth Christensen, Roger Vigulf og Mhoo for å nevne noen. Konserten er for et voksent publikum og starter kl 19:00 i Oseberg Kulturhus. Billettene koster kr. 300 per stk.
Kortesjen kjører fra EAC sine klubblokaler ca. kl. 11. Hvis du ønsker å bli med på denne veldig eksklusive og unike kjøreturen/konserten så må du ringe til Jack Tveter på 416 57 262. Her er det veldig få plasser tilgjengelig og førstemann til mølla gjelder. Dette er noe du ikke vil gå glipp av, ring Jack og deretter kjøp billetter til konserten.
Stiftelsen Nytt Osebergskip bygger en replika av Osebergskipet. En replika er en identisk kopi, og bygges på samme måte vikingene bygde det orginale Osebergskipet. Du vil få muligheten til å besøke byggeplassen, vandre i Tønsberg og kose deg i det flotte høstværet som det ser ut til å bli.

Les mere om byggingen av Osebergskipet her: www.osebergvikingskip.no.
Besøk hjemmesidene til Eight Amcars Club: www.eac-1977.com

KLIKK HER og kjøp billetter til støttekonsert for nytt Osebergskip den 10. september.


Billedtekst:
EAC på Blaker Skanse under Blakerdagene sommeren 2011. Foto: Jørgen Kirsebom.