Barnas Kunstskanse 16. – 18. juni

Workshop og utstilling for barn 8 – 12 år på Kunstskansen i forbindelse med «Barnas dag» på Blaker Skanse.
 
Hva?
Barnas KunstSkanse handler om å få besvart to viktige spørsmål:
Hva er det egentlig kunstnere driver med hele dagen?
Hva befinner seg på innsiden av hodene til folk som er mellom 8 og 12 år?
 
Hvorfor?
Barnas KunstSkanse er et stort eksperiment designet for å kunne gi oss svaret på disse to av verdens store mysterier. På lurt vis ønsker vi å oppnå dette med å kombinere spørsmålene og lage et nytt spørsmål:
Hvordan?
Hva skjer om kunstnere, disse som driver med mystiske ting hele dagen, inviterer en gruppe barn fra 8 til 12 år for å drive med mystiske ting hele dagen sammen med dem? Kunstnerne som kaller seg KunstSkansen er med på eksperimentet og nå trenger vi at nettopp du mellom 8 og 12 år kommer til Blaker Skanse en helg i juni. Ta med hodet ditt, ta med hendene dine, ta med alt det mystiske som ruller rundt på innsiden og bli med for å lære noe, prøve noe nytt sammen med andre.
Kunstskansen inviterer til å lære om de ulike materialene de jobber med og ikke minst gi kreativiteten en ordentlig treningsøkt. Helgen avsluttes med en skikkelig utstillingsåpning under Barnas dag på Blaker Skanse!
Hvem?
Blaker Skanse er i dag arbeidsplassen til 20 profesjonelle kunstnere. De har verksteder og atelier i de historiske lokalene der det har vært jobbet med kunst og håndverk siden 1917. Organisasjonen heter KunstSkansen og jobber også for at Blaker Skanse skal fortsette å være synonymt med kunstproduksjon.
Det arbeides med mange ulike materialer og formspråk, alt fra maleri og grafikk til tekstil, metall, tre og keramikk – for å nevne noe.
 
Tidspunkt:
Fredag Kl. 18 -20, Lørdag Kl 10-16,
Søndag Kl. 10 – 12
Offisiell åpning av utstilling: kl 12, søndag 18. Juni.
Betaling: workshopen koster kr. 200,-
(inklusiv litt servering fredag og et
måltid midt på dagen lørdag). Betales ved påmelding.
For mer informasjon, se event på facebook under KunstSkansen – Barnas Kunstskanse
 
For spørsmål og påmelding kontakt:
Ronja Allum: ronjallum@gmail eller
Hege Bratsberg: hege@luun.no