Legendene i Alphaville er klare for Blaker Skanse og Trallaus 2019.

Kjøp billetter.

Alphaville var et av de desidert største bandene på 80-tallet. Bandet ble etablert i 1983 og fikk fort sitt første store gjennombrudd med albumet Forever Young. Låtene Big in Japan, Sounds Like a Melody og Forever Young dominerte på hitlister rundt om i verden.

Festivalgeneral Roy Frivoll uttrykker stor begeistring for årets booking av Alphaville. – Alphaville og låta Forever Young er av de sterkeste musikalske opplevelsene jeg har fra min ungdomstid. Bandet vil garantert bidra til den rette stemningen i arenaen for både de unge og de av oss som skulle ønske vi var det. Dette blir stort!

Låta Forever Young har virkelig holdt tidens tann med over 150 mill nedlastninger på Spotify og over 270 mill visninger på Youtube. Denne låta har etablert seg som en av musikkhistoriens mest ikoniske låter. Bandet er fortsatt dagsaktuelle og i 2017 slapp de albumet «Strange Attractor». I 2019 er det 35 år siden Forever Young albumet kom ut, og i den forbindelse relanseres det legendariske albumet 15. mars 2019.

Vokalisten i gruppen er Marian Gold og han har med seg Martin Lister (keyboard), David Goodes (gitarer), Alexandra Merl (bass) og Jakob Kiersch (trommer) til Blaker Skanse.

Alphaville går på scenen fredag 28. juni på Blaker Skanse.