Allsang på Teten

Det viktigste ved allsang er å være sammen og ha en trivelig kveld. Allsangen arrangeres i år av Fossegrimen, Sørum Bygdekor. Med seg har de Åsmund Huser og Trond Granlund.

 

Fossegrimen- Sørum Bygdekor.

Koret har i dag over 30 aktive sangere, med stor aldersspredning. Flere av våre medlemmer kommer også fra andre kommuner til øvelsene på Sørumsand Misjonshus. (mandager kl 19:15 – 21:45) Repertoaret har alltid vært mangfoldig, og omfatter i dag kirkemusikk, klassisk, viser, folketoner, pop, blues og julesanger. Vår dirigent heter Susanne Arnesen

Kveldens konferansier er i tradisjons ånd Åsmund Huser.

Åsmund Huser har jobbet med dukketeater siden 1974 og vi har blitt kjent med mange av hans figurer for barne-TV i NRKHan har vært dukkespiller/skuespiller ved Oslo Nye, Brageteatret, Riksteatret og Parkteatret i Moss. Ellers er han en halvpart av visegruppa FET & SØRUM SPELLSAULAG, sammen med Arve Johansen. Denne kvelden vil han lede an for alle sangglade i Sørum!

Gjeste artist er Trond Granlund

Vi vil denne kvelden få møte Trond Granlund som i disse dager jobber med en ny CD. Dette er en cd som skal inneholde sanger: ’’jeg lærte av min far’’. Trond Granlund har over 35 år i musikkbransjen og har like stor entusiasme for musikken etter alle disse årene. Det har blitt mange flotte album fra Trond og siste utgitte er ’’Kommer tid, kommer råd’’.

 

Vi børster støv av mange gamle sanger og vi håper at du har lyst til å tilbringe denne kvelden sammen med oss og gode venner.

 

Festiviteten, Sørumsand onsdag 4 februar kl 19:00

 

Kafeen åpner kl 18:00

 

Billett pris:
Voksne kr. 120,-
Barn kr. 50,-