Åge Aleksandersen & Sambandet til Blaker Skanse torsdag 6. august

Romeriksspillene sin årlige sommerkonsert blir i år med norges ukronete rockekonge: Åge Aleksandersen & Sambandet. Åge Aleksandersen er en legende innen norsk rock. Åge står bak flere låter som alle kjenner og spesielt en som er blitt karakterisert som vår alternative nasjonalsang: «Lys og Varme». (FOTO MARTHE A. VANNEBO)
– Vi er veldig stolte av at Åge & Sambandet kommer til Blaker Skanse. Dette blir en veldig stor opplevelse. Hvis folk på Romerike ønsker seg konserter her på hjemmebane må de møte opp på denne konserten konstaterer en stolt leder av Romeriksspillene, Rolf Reikvam. 
Åge hadde sin platedebut i 1972 med bandet Prudence. De turnerte land og strand rundt i tre år for knapper og glansbilder. Bandet gikk da i oppløsning og Åge fortsatte som solo-artist inntil han startet bandet Sambandet i 1976. 
 
Ikke bare er Åge en av våre absolutt mest betydningsfulle artister gjennom tidene, men også er han en fremragende produsent. Han har produsert mye av sitt eget materialet, men har også vært produsent for artister som D.D.E., Cato Sanden, Halvdan Sivertsen, Terje Tysland, 3 Busserulls og Vømmøl Spellmannslag. 
Åge har vunnet det som er av priser og utmerkelser. Han har vunnet spellemannsprisen mange ganger og vært både årets spellemann og fått hedersprisen to ganger. 
– Åge er en av våre beste låtskrivere og artister gjennom tidene. Han har skrevet låter som har betydd mye for de fleste av oss.
– Selv om det blir fullt hus på denne historiske 1700-talls festingen blir det som en intimkonsert og en opplevelse publikum vil huske lenge sier en en fornøyd prosjektleder Jørgen Kirsebom.
 
Andre låter vi håper å få høre denne kvelden er «Levva Livet», «Dains Me Dæ», «Fire pils og en pizza», «Min dag» og mange andre gamle slagere. Opplev Sørum benytter anledningen til å spørre om en liten ønskelåt i denne omtalen … vi ønsker oss ikke-så-«Langt igjen til Royal Albert Hall» som ble gitt ut på Åges første solo-plate for 40 år siden. For i 2016 setter Åge & Sambandet kursen til London og Royal Albert Hall. 
Blaker Skanse ligger snaue 5 mil fra Oslo sentrum, drøye 2 mil fra Lillestrøm, 5 km fra Sørumsand og 5 km fra Aurskog. Det blir bra med parkeringsplasser og parkering koster kr 50. Finn fram til Blaker Skanse.
Blaker Skanse ligger i gåavstand fra Blaker stasjon som ligger langs L14. Tog fra Oslo S til Blaker tar 35 NSB-minutter. For rutetider se www.nsb.no.
 
Billettpriser: 
Forhåndssalg: kr 450 voksne / kr 250 for ungdom (12-18 år) / barn under 12 år gratis
I døra: kr 500 voksne / kr 300 for ungdom (12-18 år) / barn under 12 år gratis
Alle under 18 år må komme i følge med foreldre/voksne.
Program:
Dørene åpnes kl 19:00
Supportband Anders Bjørnvold med Band: kl 19:30
Konsertstart kl 21:30
Konsertslutt kl 00:00
Kapasitet: 2000 personer
 
Last ned PLAKAT (heng på jobben, oppslagstavle, nabolaget, idrettshuset, o.l.)
 
Utsalg av billetter via internett
NB! Tilgjengelig på fram til kl 17:00, 6. august.
 

Utsalgsteder

NB! Tilgjengelig fram til kl 17:00, onsdag 5. august

 
Et begrenset antall billetter er lagt ut på følgende utsalgsteder:
1. Best Bensinstasjon (Blaker)
2. Joker (Blaker)
3. Esso (Sørumsand)
4. Blaker Sparebanks filialer (Blaker, Auli og Sørumsand)
5. Sørum Bibliotek (Sørumsand og Frogner)
6. Sørum kommune, Plan, Næring og Kultur i Vektergården på Sørumsand
 
Billetter kan også kjøpes i døra fra kl 19:00.
 
Ring 41 65 75 21 eller send epost til post@opplevsorum.no dersom det skulle være noen spørsmål.
 
TAKK TIL VÅRE SPONSORER OG STØTTESPILLERE SOM HAR GJORT DETTE MULIG: