Fra kl 20:00 den 17. mars 2018, skal vi feire St. Patricks Day. Skansepubben åpnes for servering. Det er lov å kle seg i grønt!
Billedtekst: Kjell Kurland og Blaker Skanses venner strekker alltid ut en hjelpende hånd og står blant annet for serveringen under den irske pubben på Blaker Skanse (foto Jørgen Kirsebom).

Levende irsk musikk

Den utflytta Blakerværingen, Egil S. Ødegård, kommer til Blaker Skanse denne kvelden for å skape liv og stemning. Egil er kjent og kjær for mange i Blaker. Han er en 52 modell som flyttet fra Blaker til Arendal I 1978. Da hadde han akkurat fullført utdannelsen ved Musikkhøgskolen i Oslo. I Arendal har han virket som som distriktsmusiker, kulturskolelærer, musiker, arrangør og låtskriver.
Egil er spesielt kjent for sin tolkning av irsk musikk, men har også gitt ut viseplate med egne tekster og melodier, i tillegg til en rekke plateutgivelser i samarbeid med andre.
Egil er også blitt nominert til Spelemannsprisen og Edvard-prisen.
Det er nøyaktig 7 år siden han første gang deltok i et arrangement på Blaker Skanse. Den gang også på Irsk Aften – og det nettopp i Artilleribygningen.
Denne gang ser vi fram til å ta Irsk Aften et hakk videre, i det vi også inviterer til musikalsk mangfold; TA GJERNE MED INSTRUMENTET DITT OG KOM! Akkurat slik det inviteres til i Irland.
Det blir enkel matservering og servering av alkoholholdig drikke fra kl 20:00.
Arrangementet skjer i samarbeid med Blaker Skanses Venner, Opplev Sørum og Blaker Skanses Selskapslokaler.