Årets avslutningskonsert til SørumFestivalen blir med “Frikk Heide-Steen and the Evening Band” i Festiviteten på Sørumsand. Kvelden blir en hyllest til Frank Sinatra.
 
Pris: kr 200 for ikke-medlemmer og kr 150 medlemmer av Sørum Jazzklubb
Tidspunkt: kl 19:00, søndag 31. januar 2016
Billetter kan også kjøpes i Vektergården på Sørumsand hos Sørum kommune avd. Plan og Næring. 

Frank Sinatra blir av mange sett på som storbandsjangerens ”grand old man”, og med nærmere 70 album og rundt 300 singler på samvittigheten har han etterlatt seg mange spor for ettertiden som vi vil kunne glede oss over i lang tid. Dette er utgangspunktet for konserten Young at Heart. Frikk Heide-Steen og The Evening Band, under ledelse av Magnus Dobbedal, presenterer kjente og mindre kjente låter sunget av Frank Sinatra igjennom hans lange karriere. Unge, profesjonelle aktører gjør dette til en konsert full av liv og sjarme! 
Bandet består for anledningen av trompet, saksofon, trombone, piano, kontrabass og trommer, og arrangementene er nyskrevne av Magnus Dobbedal. 
Medvirkende:
Frikk Heide-Steen, vokal
Magnus Dobbedal, kapellmester, saksofon/fløyte
Sebastian Haukaas, trompet
Kristoffer Kompen, trombone
André Bongard, piano
Morten K. Hagen, kontrabass
Steinar Mossige, trommer

Frikk Heide-Steen er en 26 år gammel artist og musiker fra Bærum, like utenfor Oslo. Han er oppvokst i en solid kunstnerfamilie, og hans egen sangkarriere startet så smått da han som 8-åring begynte i NRKs guttekor Sølvguttene. Som barn medvirket han i en rekke oppsetninger ved Den Norske Opera, og opptrådte i flere TV-programmer.
Frikk har siden utdannet seg fra Bårdar Akademiet og Norges Musikkhøgskole, og arbeider i dag innenfor flere musikalske sjangre. Tross sin unge alder har han bred musikalsk erfaring som omfavner alt fra popmusikk, musicalroller og jazzkonserter til tenorsolopartier i de store kirkemusikalske verkene. Frikk har medvirket på en rekke plater, og har arbeidet med flere av de store orkestrene i Norge. Han har også gitt stemme til karakterer både i film og TV-serier. I 2014 var Frikk med i Melodi Grand Prix med låten ”Frozen by your Love”.