Statsteatret- 1066 Slaget ved Stamford bridge

Frogner Lunsjbar i samarbeid med Frogner kultursenter ønsker stolt og glad selveste Statsteatret velkommen til lille, store Frogner.
STATSTEATRET, ønsker med sitt prosjekt «Norge 1066-2066» å «skrive» fortellingen om Norge på nytt og bringe den ut i by og bygd for et stort publikum. 
Vi starter selvsagt med begynnelsen og setter opp den første av det som til slutt skal bli ti forestillinger på ti år. Lønsjen legger opp til å være a jour med historiefortellingen innen siste produksjon er ferdig slik at vi kan ta del i en grand finale når den tid kommer.
Deres første produksjon var «1066 – Slaget ved Stamford Bridge», og den siste skal bli en framtidsfabel av Norge i 2066.
Høres det tørt ut? Vel, med stikkordene Snorres Kongesagaer, Monty Python og Quentin Tarrantino så er det alt annet enn tørt. Dette er kort sagt genialt og må oppleves. Norske kongesagaer blir aldri det samme igjen. 
Ensemblet består av:
Gard B. Eidsvold
Per Kjerstad
Kim Sørensen
Cato Skimten Storengen
Prisbelønte Yngve Sundvor har regien og er kunstnerisk leder.
STATSTEATRET LEVERER SCENEKUNST DU ALDRI HAR OPPLEVD FØR OG VI GARANTERER EN MORSOM OPPLEVELSE. Les mer om prosjektet her: www.statsteatret.no
Lønsjen er svært fornøyd med å kunne benytte Frogner kultursenter som arena når vi fremover vil arbeide med å hente inn store og små kulturperler. Følg med på FB for oppdateringer.