Snøhvit i Sørum

Dette året setter Barne- og ungdomsteateret Tut og Kjør opp en klassiker som alle kjenner: Snøhvit. I år har skuespillerne selv fått være med på å fargelegge manuset i denne veldig godt kjente historien. 
Det som var utrolig morsomt for en Sørum-patriot var at jeg var ikke forberedt på at både Tertitten, tømmerfløting og Valstad Cafe hadde en rolle i denne kjente historien. For historien om Snøhvit er i denne forestillingen flyttet til Sørums dype skoger. Det er virkelig artig når barna selv tar med mye av lokalhistorien inn i en slik forestilling. Veldig gøy å se skuespillere utfolde seg med en stor spilleglede på scenen med fløterhaka i hånden. Selv om historien i seg selv er veldig kjent blir stykket uforutsigbart og underholdende. 
Igjen er kulissene og scenene imponerende. Alt er så gjennomført bra! Det er så tydelig at både foreldre og barn bruker masser av tid på å sy alt dette sammen og ekstra morsomt er det da når replikker og tekster til sangene er skrevet av skuespillerne selv og regissør. Melodiene er kjente med tilpasset på herlig vis inn i musikalen. 
Gratulerer og tusen takk for at Opplev Sørum ble invitert til generalprøve. Lykke til med alle forestillingene og dere fortjener fullt hus.
Til publikum: LØP OG KJØP!
 

{%SLIDESHOW_ID(53)%}