Sjakk – åpent hus for ungdom

Sørum Sjakklubbs Ungdom er en liten sjakklubb som holder til på Foreningshuset i Lørenfallet. Våre spillende medlemmer er mellom 7 og 25 år gamle. Vi spiller og har undervisning i sjakk hver mandagskveld både høst og vinter. Høsten 2009 ble Sørum Sjakklubbs Ungdom 10 år. Dette feirer med hele to jubileumsturneringer i Sørum Festivalen.

 

Åpent Lynsjakkmesterskap i Sørum

Mandag 1. februar holder vi åpent hus. Da arranger vi Sørummesterskapet i lynsjakk. Store og små er hjertelig velkomne. Det vil bli kåret en Sørummester i lynsjakk, både en stor og en liten mester. Men det vil også bli premier til alle. Arrangementet er gratis. Etter mesterskapet blir det pizza og brus.

 

Det åpne Lynsjakkmesterskapet i Sørum

Når: Mandag 1. februar
Spillested: Foreningshuset i Lørenfallet
Oppmøte: kl. 18.00
Pris: Gratis
Regler: Alle møter alle, 5 min betenkningstid
Premier: Deltakerpremier til alle. Pizza og brus til alle.
Påmelding: www.sorumsjakk.org 

 

Stomperudsjakken BGP

Lørdag 6. februar arrangeres Stomperudsjakken. Dette er et åpent sjakkmesterkapet for barn og unge sjakkspillerne i Norge. Turneringen teller med i sammendraget i Barnas Grand Prix og AkershusCupen i sjakk. Er du ikke sjakkspiller, så kan du melde deg inn i sjakklubb. Hvis du ikke har lyst til å bli medlem i en sjakklubb, så kan du likevel delta i nybegynnerklassen, eller i sjåførklassen.

Les mer om turneringene her:
www.sorumsjakk.org