Salmemaraton i Sørum kirke

Som sikkert mange vet har kirken tatt i bruk ny salmebok. To millioner tv-seere fulgte nylig  en seksti timer lang sending, hvor  200 kor fra hele landet ledet et helt folk gjennom 900 salmer fra den nye salmeboka.
 
Mange fikk en sterk opplevelse av hvor godt det er å synge salmer. Stedet var Vor Frue kirke i Trondheim. Det ble en god reklame og godt bevis på at det er sosialt, moro og givende å synge i kor.
I Sørum kirke har vi gleden av å invitere akkurat dere til salmemaraton.  Vår distanse er ikke seksti timer, men sju timer.   Dere er herved invitert til å sende mail til Jan Erik Stensrud innen 23. januar 2015.  Da kan dere lage en liste med deres favorittsalmer.
 
Så når startskuddet går kl.0800, den 1.februar, så skal vi synge fra vår nye salmebok i sju timer.  Gjett hva vi skal synge? 
Salmene som dere sender på mail til janerik.stensrud@sorumkirke.no
Du trenger ikke være korsanger for å delta.  Her er alle velkommen. Små og store…
Det vanker premier til de som orker hele distansen, men fortvil ikke.  Det blir lagt opp slik at de som ønsker å delta fra 0800-1500, vil få to lange matpauser hvor du får servert mat og drikke.  Dette skal bli koselig og overkommelig.
Hvis du ikke har anledning til å sende mail med favorittsalmene dine, send et brev til:
Sørum kirkekontor
V/Jan Erik Stensrud
PB 5
1921 Sørumsand
 
Det blir også anledning for å legge ønskene i en kiste ved inngangen til Sørum kirke.  Den er tydelig merket: Salmemaraton 1.februar.
«Laudate omnes gentes!»
Sørum kirke, søndag 1.2.  kl 08 – 15
Fri inngang.
Kom når det passer deg og bli så lenge du vil.