Rock 'N Roll Superstars til Sørumsand

Som eneste show på fastlandsnorge kommer det fire karer direkte fra Westend i London til Festiviteten og Sørumsand, onsdag den 7. oktober! Sørumsand er eneste stoppested i Norge før de skal direkte på Amcar & 50-talls cruise på Color Fantasy.
 
Darren Green som Jerry Lee Lewis, Spencer Jordan som Buddy Holly, Ben Thompson som Elvis og Richie Valens og ikke minst Simon Rawlings som selveste Big Bopper. Her får du et forrykene show som hyller først og fremt 1959 “The Day Music Died” da Richie Valens, Big Bopper og Buddy Holly tragisk ble drept i en flyulykke. Med seg på scenen tar de med en hyllest til kanskje to av de største profilene, nemlig Jerry Lee Lewis og Elvis Presley. Til sammen har disse levert hyllest til sine artister mer enn 7000 ganger, så tryggheten og kvaliteten er ikke så mye å klage på.
 
Dørene åpnes kl 19:00 og showet begynner kl 20:00. 
Vi sier bare – BENYTT DENNE SJANSEN OG GOD FORNØYELSE!
 
Salg av billetter:
Pris kr 350 for alle aldre (alle under 18 år må komme i følge med foreldre) 
Klikk her for forhåndssalg av billetter (stenger kl 17, onsdag 7. okt)
(Hvis linken over ikke fungere klikk eller klipp og lim denne lenken i din nettleser: 
Billetter kan også bestilles på telefon 41 65 75 21.
Bare 120 sitteplasser. 100 billetter er lagt ut for salg på internett og 20 billetter vil være tilgjengelig i døra.
 
Det blir salg av alkohol, kaffe og brus og vi tar imot kort.
Festiviteten ligger i gangavstand fra Sørumsand stasjon. Klikk på linken for å finne fram til Festiviteten på Sørumsand
 
Arrangører: Opplev SØRUM AS og VIP-Booking.
 

Simon Rollings som Big Bopper

Simon spilte The Big Bopper i West End Produksjonen av The Buddy Holly Story i seks år og kan ses på DVD & Cast album av showet.
Simon har opptrådt som en skuespiller / sanger i mange West End oppsetninger som blant annet Jesus Christ Superstar på The Lycium Theatre, London / Grease / The Little Shop of Horrors / The King & I og mange flere.
 
På scenen får du selvsagt se ham i Drape Jacket-Creeper Shoes og gull telefon! “Hellllooooo Baaaby ……. !!! Simon gjør showet komplett med sin sjarm og måten han trollbinder publikum tilbake til 50-tallet sier Spencer Jordan som leverer Buddy Holly showet.
 

Darren Green som Jerry Lee Lewis

Darren bestemte seg for å bli musiker etter å ha hørt Elvis Presley synger på radioen. Han likte å spille musikk med venner og de bestemte seg for å starte et band, og musikken skulle være rock ‘n’ roll. (Og det var vel ikke galt 🙂
Han har spilt bass før han begynte å spille trommer i et rockabilly band. I 1992 gikk Darren tilbake til tastaturene og sluttet seg til en pop-gruppe som heter “au”, og ble store i Japan med to hitsingler. I 1996 Darren kom hjem til England hvor han tok opp sin musikalske karriere igjen å spille keyboard i forskjellige klubber og mye TV-arbeid. Opptredene inkluderte The Chart show, Pebble Mill, Motor Mouth, Blue Peter, Gimme 5 med flere. I løpet av sin karriere Darren har spilt på mange studioer inkludert Abbey Road Studios. Så i 2000 dro han til Tenerife og gjorde noen bedriftsjobber med skuespillerne fra «Buddy» som igjen endte med at han i 2004 ble bedt om å prøvespille som pianist for en touring show kalt “Rockin On Heavens Door” hvor han skulle spille pumping piano boogie. Darren ble tilbudt jobben, og på grunn av hans blondt krøllete hår og energisk piano stil, sa sjefen at Darren bør spille Jerry Lee Lewis som en funksjon i showet. Dette åpnet døren til en ny verden for Darren som i dag er en av de beste Jerry Lee Lewis Tributes i verden.
 
Darren er en verdensklasse utøver, hans hyllest til Jerry Lee Lewis er meget profesjonell, og han setter hele sitt hjerte og sjel i hver eneste forestilling.
 
 

Spencer Jordan som Buddy Holly

Spencer Jordan ser og høres ut som sin helt Buddy Holly, og hans kjærlighet til musikken og stilen går dypt. Spencer begynte å lytte til Rock ‘n’ Roll som en ung gutt og følelsen musikken fremkalt har fulgt ham siden den gang.

Spencer en dyktig musiker som spiller alle soloer selv i hans imponerende repertoar av Buddy Holly låter. Spencer sier: “Mine show er alltid morsomme og som regel ender det opp med allsang siden alle kan tekstene på Buddys tidløse sanger”.

 

Gitaren Spencer bruker er en vakker 1950-talls stil Sunburst Fender Stratocaster – nøyaktig modell som Buddy Holly spilte på og er blitt et ikon i Rock ‘n’ Roll historien.

 

Spencer har portrettert Buddy Holly og gledet publikum hoteller, restauranter og festivaler verden over. Totalt over 1000 ganger har han spilt sin helt Buddy på scenen.

 

 

Ben Thompson som Richie Valens og Elvis

Fra ung alder Ben har vært en engasjert 50-talls fan og ikke minst Richie Valens og Elvis Presley, og har alltid elsket å lytte, se og lære om Elvis. Bens utførte sin første hyllest til Elvis i ung alder på sin lokale byfest i Sør-London, og ble svært godt mottatt av publikum. Siden da Ben har gått videre til å bli en av de ledende Elvis Tribute Artist. Ben har fått mange utmerkelser og priser for sitt fremragende hyllest til Elvis.
2013/2014 viste seg å være to fantastiske år for Ben. Ben vant Europas ultimate Elvis-konkurranse på Hilton Blackpool i 2013. Bens drøm om å opptre i Memphis Tennessee ble en realitet og i 2014 tok han andreplass i verden, på den ultimate “Elvis Tribute” artist konkurranse, Memphis.
 
Ben leverer en fullt ut profesjonell og respektfull hyllest til Elvis Presley og tar mye stolthet i sin sceneopptreden. Han er uten tvil den største Elvis imitatoren som besøker Norge i 2015 – året da Elvis ville blitt 80 år.