REGNBUEKORET

Også i år oppstår regnbuen midt på vinteren i Sørum! Lørdag 2. februar får vi nok en gang bli kjent med årets kull av 5-åringer, som utgjør Regnbuekoret i Sørum.

 

I år er det Torbjørn Egners Folk og Røvere i Kardemomme by som er temaet for konserten. Vi får presentert hele historien og sangene fra Kardemomme by. Som konferansier har vi Tante Sofie som skal lede konserten, og hun har også med seg en figur til fra Kardemomme by. Vi kommer nok til å se mange små røvere og trikkeførere også!

 

>>KJØP BILLETT<<

 

Over 200 barnehagebarn venter spente på å få stå på scenen sammen med blant annet Tante Sofie.

 

Musikals leder er Øyvind Fossheim, som er en erfaren og allsidig musiker. Han jobber til daglig med musikk og barn, blant annet i Lyriaka.

 

Cathrine Larsgaard er regissør for konserten og er lærer med mye teatererfaring. Begge har jobbet i Tut & Kjør i fire år og har vært med på fem oppsetninger. Den siste oppsetningen de hadde ansvar for, var « Annie» i november 2012, noe de fikk strålende anmeldelser for.

 

Denne gangen får Regnbuekoret følge av live band med Kenneth Svenskerud på trommer, Pia Karoline Jansson, fløyte, og Øyvind Fossheim på tangenter. Det blir også med to skuespillere, Caroline Corneliussen og Tom Kriebel, som begge har bakgrunn fra Tut &Kjør.

 

Regnbuekoret er et prosjekt som hører inn under Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i Sørum, som administrativt ligger under Sørum Kulturskole.

 

Berit Bagøien Moe er koordinator for DKS og prosjektleder for Regnbuekoret.

 

Takket være positive barn og barnehageansatte, er dette prosjektet mulig å gjennomføre år etter år!

Velkommen til en fargerik opplevelse!

 

Dato: Lørdag 2. februar kl. 12:00 (Dørene åpnes kl. 11:30)
Billetter: kr. 100,- / 30,-
Sted: Bingsfosshallen

 

>>KJØP BILLETT<<